Yıl: 1965
"Karşıma Âniden cıkınca ziyÂdesiyle şaşakaldım ve mutehassis oldum... Nasıl bir ed takınacağıma hukûm veremedim, Âdet vecde geldim. Buna mukÂbil az bir muddet sonra kendimi toparlar gibi oldum, yuzunde beni fevkalÂde rahatlatan bir tebessum vardı... Ustumu başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ı şerifleriniz hayrolsun' dedim.."
Yıl: 1975
"Karşıma birdenbire cıkınca cok şaşırdım ve hislendim.. Ne yapacağıma karar veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Ama cok gecmeden kendime gelir gibi oldum, yuzunde beni rahatlatan bir gulumseme vardı.. Ustume ceki duzen verdim, kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim.."
Yıl: 1985
"Karşıma Âniden cıkınca fevkalÂde şaşırdım ve duygulandım.. . Nitekim ne yapacağıma hukûm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lÂkin kısa bir sure sonra kendime gelir gibi oldum, nitekim yuzunde beni ferahlatan bir tebessum vardı.. Ustume ceki duzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim.."
Yıl: 1995
"Karşıma birdenbire cıkınca cok şaşırdım ve duydulanımlandı m... Fen hÂlde kal geldi yÂni.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim... Manitayı tavlamak icin doğruldum, artistik bir sesle 'selÂm' dedim.."
Yıl: 2006
"Abi onu karşımda oyle gorunce cuş falan oldum yani ve duygudurumum kabardı... Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fena goceriz dedim, enjoy durumları yani... Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin... 'Hav ar yu yavrum?'"
Yıl: 2016
"Ven ay vaz si hor, ben cok yani oyle işte birden ve cok imoşınıllaştım... Off, ay dont nov abi yaa... Ama o da bana oyle baktı, if so aşık len bu manita.. 'Hay beybi..'"
Yıl: 2026
"Onu gorselimde duyumsayınca imgelemim almadı ve duyalamam tutarıklandı, ben cok yani oyle işte birden ve cok kabarık oldum... Off, ekinsel korluk zihinsel anlığımı kapımsadı... Ama o da bana oyle baktı, bu XY bana kesin sevili... 'Herkese mrb..'"
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Turkcemiz [GS TİM]