Tavuklarda Biliyor mu
Bir gun adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan cok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun sure tedavi etmişler.
Sonunda adama sormuşlar,
"Artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?"
adamın cevabı ise
"Ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?"şeklinde olmuş
13
Bir adam evine giderken hastanenin bahcesinden 13,13 diye bağrıldığını duyar.
Merak etmiş duvara tırmanmış.Deliler adamın kafasını tuttukları gibi iceri cekmişler ve 14,14 diye bağırmaya başlamışlar
Kurtardım
Delinin birisi bilmeden havuza duşmuş. Bunu da bir başka deli gormuş ve onu kurtarmak icin havuza atlamış ve kurtarmış. Doktorlar daha sonra kurtaranı cağırmışlar ve tebrik etmişler ve:
Havuza duşeni cağır da, onunla konuşalım demişler.Kutaran deli de:-Olmaz, onu kurusun diye astım.
Plan Bozuldu
Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kacış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır : -Buyuk bir kutuk bulup ilk once 1. kapıyı, 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve herkes başının caresine bakıp kacacak. sabah olunca bir kutuk bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar, 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yonelirler. 3. kapının acık olduğunu goren elebaşları der ki : -Arkadaşlar plan bozuldu geri donun.
Enayimiyim Ben
Delinin biri hastanenin bahcesinde el arabasını ters cevirmiş ve surmeye uğraşıyormuş.
Bunu goren doktor: - Oyle surulmez, duzeltsene arabayı. Deli hemen cevap verir: - Gecen gun senin dediğin gibi surdum akşama kadar kum taşıttırdılar, enayimiyim ben!
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- TavukLarı Bİliyon mu?