Slm
UYARI !!
Sitemizde qulmekden kriz qeciren arkadaşların hastane masraflarından Sitemiz SorunLu DeqiLdir..!
1.Fikre
Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Holandalı, bir de bizim Temel barda sohbet ederlerken sıra gelmiş memleketlerini ovmeye..
İngiliz,
"Arkadaslar. ." demiş "Bizim biramız cok meşhurdur.. icmeye kıyamazsınız
Fransız hemen girmis konuya
"Bizim kızlarımız meşhurdur.." demiş, "opmeye kıyamazsınız"
Alman icini cekip " Hey gidi memleketim.. " demiş,
"Biz oyle arabalar uretiriz ki binmege doyamazsınız. ."
Holandalı hemen atılmış, "Evlerimiz.. " demiş,
"Bizim dunya şirini evlerimiz meşhurdur.."
Bizim en meşhur şeyimiz KGB'dir.." demiş Rus,
"Dunyanın bir ucunda sinek havalansa haberdardır ! ..
Sıra ona gelince İranli ya
" Halılarımız. ." demiş, "Yumuşacıktır ve cok meşhurdur.."
Sonra hepsi birden suskun oturan Temele donmuşler..
Sakin sakin bakmış onlara ve gulerek baslamış soylemeye..
"Bizim delikanlılarımız meşhurdur. Oyle ki ;
Alır Fransızın kızını , icer ingilizin birasını , Atar Almanın arabasına , goturur Holandalının evine , Yatırır iran halısının uzerine , Degil kocasının, KGB'nin bile ruhu duymaz.."
2. Fikre
Adamın biri yeni BMW siyle havalı havalı dolaşıyormuş. Kırmızı ışıkta durmuş. Bir kac saniye sonra kamyon arkadan SHRANKKKKKK diye vurmuş. Adam dısarı cıkıp bakınca kamyondan Temel inmiş ve başlamış yalvarmaya :
-Abi etme eyleme ben bu uc kuruş maaşla bu arabanın aynasını alamam beni bağışla. Sen buyuksun abi yaptık bi eşşeklik bağışla abi beni.
Adam acımış Temel'e.Tam arabayı tamire gotururken yine bir kırmızı ışıkta durmuş. Yine arkadan kamyon gecirmiş buna. Sinirli sinirli cıkmış adam tekrar. Bi bakmış yine Temel!
Camdan bağırmış :
-Benim abi ben, devam et!
3. Fikre
Temel otobanda koklemiş gazı, gidiyor... Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80'e indirmiş Temel. Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60'a inmiş. Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40." - "Yolda calışma var galiba!" deyip 40'a duşurmuş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km." Talimata uyarak 15 km.'ye duşmuş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da catlayacak. Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela gormuş: "YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ, NUFUS: 2500"
4. Fikre
İngiliz, Fransız ve Laz gene beraberler.. İngiliz - Golf icin bir sopa, bir top ve bir delik gerekir, bende bir sopa var. Fransız: - Bende de bir top var. Temel: - Ben oynamıyorum.
5. Fikre
İlkokulda oğretmen Temel'e sormuş. "İki kere iki".. Temel duşunmuş ve cevap vermiş: "10!" Oğretmen kızmış: - "Oğlum iki kere iki dort, bilemedin beş eder; nerden on edecek!"
.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- 5 Tane TemeL FıkraSi .. qelDe quLme ==))