Malzemeler:

2 su bardağı un

Kreması icin:
1 su bardağı sut, 1.5 corba kaşığı tatlandırıcı, 2 corba kaşığı un ;

Uzerine: 500 gr cilek, 1 su bardağı tatlandırıcı, 1 paket cilek jolesi
1 cay bardağı pudraşekeri
1 adet yumurtanın akı
1 paket vanilya, margarin

Hazırlanışı:

Oncelikle, tartı hazırlayın. Bunun icin, 2 su bardağı un, 1 cay bardağı pudra şekeri, 1 paket vanilya, yumurtanın akı ve margarini yoğurun. Yuvarlak bir tepsiye yağlı kağıt serip, hamuru yayın. Onceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından alıp, soğumaya bırakın. Bu arada kremayı hazırlayın. Bunun icin, 1 su bardağı sut, tatlandırıcı ve corba kaşığı unu kısık ateşte pişirin ve soğutun. Soğuyan tartı kalıptan alın. Uzerine kremayı surun. Cilekleri dizin. Joleyi, 1 su bardağı tatlandırıcı ile hazırlayın.Cileklerin uzerine gezdirin. Soğuk olarak servis yapın.