Beşiktaş, Super Lig'in 8. haftasında konuk edeceği Fenerbahce macı oncesi hazırlıklarını surduruyor. Siyah-beyazlı ekipte teknik direktor Valerien Ismael, derbi oncesi acıklamalarda bulundu. Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 46 yaşındaki calıştırıcı şunları soyledi; "Gosterdiğimiz performans yeterli değildi. Bizim peformansımız yeterli değildi. Başka bir mac olacak derbi. Kendi performansımızı gostermeye calışacağız. Nathan Redmond iyi gorunuyor. Durumunu takip edeceğiz. Kadroda olabilir diye duşunuyorum. Rachid Ghezzal konusunda gunbegun gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Derbi atmosferine ve kalecilerine değinen Valerien Ismael,
"Ben de başka bir Beşiktaş ve takım performansı gormek istiyorum derbide. Derbiyi gecen sene tecrube ettim. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Evimizde oynayacağız. Taraftarımızın onunde olacağız. Aynı performansı, isteği, tutkuyu, arzuyu gormek istiyorum. Herkesin performansını yukseltmesi lazım. Mert neredeyse 1 senedir oynamıyor. Sakatlık bolgesine dair yuzde 100 ozguvenli olması lazım. İki genc kaliteli kalecimiz var. Ersin bu takımda şampiyonluk yaşadı. Kalecilerimize guveniyoruz. Sezonun başındayız. Performansımızı hep beraber yukseltmeyi planlıyoruz. Gecen hafta iyi bir hazırlık haftasıydı. Bu hafta da aynı şekilde devam edeceğiz." dedi.

Dele Alli'nin Fenerbahce derbisinde gorev alabileceğini ancak şu anda ilk 11 ya da sonradan oyuna dahil olacak şeklinde bir yorum yapmanın guc olduğunu dile getiren Valerien Ismael, sozlerini şoyle noktaladı:
"Dele Alli'yi Pazar gunu sahada gorebileceksiniz. Şu an ilk 11 konusuyla ilgili yorum yapmak icin cok erken. Maca hazırlanmak icin cok sure var. Milli takımdan donecek oyuncularımız var. Onların sağlıklı ve duzgun bir şekilde donmeleri de bizim icin onemli. Gun gun takip edeceğiz ancak şu an icin yorum yapmak cok guc."