Merhaba. Bende bircok kişinin anlamadığı pcoslulardan biriyim. Belirti arıyorsun lafını duyunca kusmak geliyor icimden. Femera tedavileri vs. Zamanında sonucun Negatif olduğunu oğrenmeden once kahverengi lekelenme bile yaşadım ben. Tam tedavi olduğu ay folikuller vs oluştu hersey harika, sonuc negatif. Bir sonraki ay aynı tedaviyle Folikul oluşmadı. Allah bu ya. bir yıldır gormediğim, son zamanlarda da tedaviler icin gidemedigim Uzakta olan ailemin yanına ziyarete gittim, 1 hafta sonra babam oldu. İyiki oluşmamış dedim, iyiki gidebildim. 1 ay oldu oleli. Şimdi... Şimdi tutunacak dal arıyorum sanki.Ağrım var diye doktora gitmiştim, yemin ederim enfeksiyon var, smear vereyim diye gittim. doktor smear aldı ve dedi ki ya hamilesin yada adet olacaksın. Adetime 12 gun var. Bırakın erken gelmeyi zamanında bile gelmiyor yıllardır. O acının icinde ihtimali bile tutunacak dal oldu. Ve 3 gun gecti ben adet oldum. Erken adet... Ama nasıl geliyor, acık pembe ve yoğun. Başladım araştırmaya. Baktım birsuru kişi hamileyken adet olmuş, hemde cok yoğun. Gittim aldım testimi. Test bile sanki guldu bana. Negatif. ,4 gun gecti. Evet biliyorum hamile değilim. Deli gibi midem bulanıyor basım donuyor. Baş ağrım var. Haydeeee. Yoksa hamile miyim. Belki test bozuk

şaka gibi dimi. Tak diye hamile kalanlar, yorum yazıyorsunuz ya hamile miyim başlıklı konulara. Ben yeni hamile olan biriyle tanıştıgimda cocuk istiyoruz dedim. Kadın cocuğunu duşurdu, birdaha hamile kaldı, gectiğimiz aylarda doğum yaptı. Ben hala cocuk duşunuyoruz diyorum

cok yorgunum, COK yorgunuz. Bağırarak ağlamak geliyor icimden.