Bu zamana kadar bana zincir e-posta gonderen tum dost vearkadaslarima tesekkuru bir borc bilirim!
> Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanildigini ogrendigim kolayi icemez oldum.
> Aids virusu tasiyan igneler kicima batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum.
>Deodorantlar kanser yapiyor diye sayelerinde artık bir domuz gibi kokmaya basladim.
>Telefon hattimi kullanip bana borc takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum.
> Icinden fare ya da fare zehiri cikar diye hicbir kutu icecegi icmiyorum.
>Cok sevdigim ickime ilac koyup beni uyuturlar,organlarimi calarlar ve buz dolu bir kuvetin icinde uyanirim diye bana yaklasanlari da tersliyorum.
>Neyim var neyim yoksa satip hastanede yatan ve buyuk ihtimalle olmek uzere olan cocuklara yatirmayi dusunuyorum.
>Mail listesine katilirsam alacagim soylenen para bilgisayar,cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden disarı cikamaz oldum.
>Tuz Golu'ne Konya'nin katkilarindan dolayi yemeklerim tuzsuz tatsiz.
>Bir maili forward etmedim,basima ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sagligimi da kaybettim .
>Multipl skleroz olunuyormus diye diyet urunleri dusmanima bile tavsiye etmiyorum.
>Yerli mali kullanacagim derken marketlerde barkodu 869 ile baslayan urunleri aramaktan da gozlerimin biraz daha bozuldugunu farkettim.
>Sevgili dost ve arkadaslarimdan gelen
-'lutfen okuyunuz' , 'cok onemli' , 'aman viruse dikkat' 'bilmem kim para dagitiyor'
-'en az bes kisiye yolla' ,
-'inanmadim ama dogruymus' 'kisiligini test et' , 'tikla
para yolla,tikla yardım et' , 'bilmemkim seni gozetliyor' , -'bilmemkime mail at, haddini bildir, oy at' , 'onu yeme bunu ye' seklinde baslayan kerameti kendinden menkul, nev'i sahsina munhasir bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayi cizme'ye ne kadar yakin oldugumuzu da musahade etmis oldum.
>SIMDI Eger bu maili 60 saniye icinde 1200 kisiye gondermezsen bilesin ki bir kus sabah aksam kafana yapacak ve hayati sana dar edecektir.