Arkadaşlık teklif ettiğim bayan.. nihayet teklifimi kabul etmiş. taksim'de buluşmak uzere randevulaştık..
gelgelelim,yaz gunu..kavunu inciri fazla kacırmışım..uzerinize afiyet,malum deniz otobusune kendimi zorattım !
yol boyu tuvaletten cıkamadım!..
taksim'e cıktım,baktım dahagelmemiş.bu arada barsaklar kanalizasyon şebekesi gibi..tam etrafta tuvalete benzer bi yer aranıyodum ki hanım cıkageldi..
bu arada biraz kacırdım ! istiklal'de gezelim dedi, peki dedim,biraz daha kacırdım..
gezerken biraz daa, biraz daa derken altım enikonu doldu. Bi mağazanın onunden gecerken ''ya buraya kadar gelmişken bi pantolon aliim kendime'' diye iceri daldım.bedenime gore bi pantolon istedim.tezgahtar denememi onerdi ama denermiyim hic..''lutfen paketleyin'' diyip aceleyle paket bankosundan paketi alıp cıktım.. hatuna ''cok acıktımben''dedim,ilk cafeye girdik.. ''sen otur, ben şu pantolonu deniim''diyerek acilen tuvalete koştum.
hemen pantolla donu cıkarıp havalandırma penceresindenattım..barsakları da iyice boşalttım..oh be!rahatlamıştım.
poşeti actım,aaa o da ne? bu bi kazak!! eyvah poku yedik ! son umitle pencereye saldırdım, elimle arandım,attıklarım yok !!
eyvah ki eyvah!..yandık,rezil olcam manitaya..dakkalar geciyo cıkamam dışarı! buara millet kapıda kuyruk tutmuş.homurdanmalar, kufurler,bağrış,cağrış..ben cıkamıyorum,kapıyı tekmeliyorlar.. cafe sahibi polisiaramış,tuvalette eroin iciyolar diye! polis geldi,kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dışarı cıkardılar!!!
son hamle, kazakla onumu kapatabildim,ama kıcım acıkta kalmıştı..