Utandırmak Boyle Olur
Adam barda gorduğu guzel bir bayanla konuşmanın yollarını arıyordu.Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve,
- "Biraz konuşabilirmiyiz acaba?"
dedi. Kız birden haykırdı:
- "Terbiyesiz!Ben senin bildiğin kızlardan değilim!"
Adam utancından yerin dibine girmişti.Herkes ona bakıyordu, gitti ve masasına oturdu.
Bir sure sonra kız ona yaklaşyı,gulumseyerek,
- "Az onceki olay icin ozur dilerim.Ben psikoloji oğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum."
dedi. Adam avaz avaz bağırarak cevap verdi:
- "Ne? Gecesi 200 dolar mı?Deli misin sen?"
Yumurta
Kucuk cocuk bakkala sormuş
-Neden hep kucuk yumurta veriyorsun?
-Taşıması kolay olur da ondan
Cocuk eksik para verip yumurtalarıalmış.bakkal arkasından seslenmiş:
-Ama sen eksik para verdin!
Cocuk gulerek yanıtlamış.
-Sayması kolay olur da ondan.....................xD
Turist ve Satıcı
Bir turist kilimciye girmiş.Yere comelerek yerdeki bir kilimin fiyatını sormuş.
Satıcı:
-50 dolar.demiş.
Turist ayağa kalkarken ossuruvermiş.satıcı başlamış gulmeye.turist acığını kapatmak icin duvardaki bir kilimin fiyatını sormuş.satıcı:
-Soyleyemem demiş.
Turist:
-Neden? demiş.
Satıcı da:
-Yyerdeki kilimin fiyatını soyledim ossurdunuz,bunun fiyatını soylesem altınıza yaparsınız.
Kolsuz Temel
Temel inşaattan duşer ve yoğun bakıma alınır. Kolunun birini kaybeder bu onun yeterince moralini bozar. İntahar edip kendini oldureceğini soyler. Doktorlar başlar temeli ikna etmeye " bak Temel sen sanşlısın yine bak gecen sene dursun da aynı şeyi yaşadı, iki kolunu da kaybetti. ama o şu an mutlu. inanmazsan git ve bak" Temel duzelir ve dursunun yanına gider bahcede dursunu gorur.
Dursun dansoz misali dans eder kıvırır. Resmem oynar. Bunu goren Temel şaşırır "ula Dursin sen kolsuzsin ve dans ediyirsin sen iyi misun?"
Dursun kan ter icinde cevap verir " ula hamsi kafali asıl sen iyi misun? ne dans etmesi daa sırtım delu gibu kaşınıyo......"
HırsızNasrettin hoca bir gun namaz kılarken evine hırsız girmiş; tam hocanın cuzdanını calacakken Nasrettin Hoca:
Gulhu veallahu felak, arkamdaki salak, hemen cuzdanımı bırak, otur da namaz kılak...
Farz
Nasrettin Hocanın evine 3 misafir gelmiş 3 ude birbirinden oburmuş hoca ne yemek getirdiyse sunnettir diye silip supurmuşler.
O sırada hocanın oğlu gelmiş misafirler aman ne guzel cocuk bu adı nedir diye sormuşlar
Nasrettin Hoca farz dır demiş
Misafirler aaa nasıl isim bu hic boyle isim duymamıştık demiş
Nasrettin Hocada - yaa sunnet diyeyimde onuda yiyinn demi demiş
Hocanın İşi
Nasrettin Hoca birgun pazarda 10 akceye aldığı 10 odunu,
9 akceye satıyormuş. Etraftan sormuşlar: "Hocam bu ne iştir hic
boyle ticaret olur mu?"
Hoca gayet sakin cevaplamış:
"Olsun. Onemli olan işi nasıl yaptığın değil,
insanların seni iş yaparken gormesidir."
ALINTIDIR
Onceden Verilenler Olabilir