İlk Gerilim+Komedi Hikaye: http://www.frmtr.com/komik-seyler/26...yer-degil.html
Eros ve Namaz: http://www.frmtr.com/komik-seyler/26...-ve-namaz.html

Ucuncu Gerilim+Komedi Hikaye: (First Person yani birinci ağızdan anlatıyorum. Tamamen atmasyondur. Gercek kişi ve kurumlarla alakası yoktur hesabı.)

Dun gece 1 gibi yatağıma yattım. Her zamanki gibi erotik anılarımı duşunerek uykuya daldım. Yaklaşık yarım saat sonra uyandığımda hareket edemiyordum. Sanki biri ustume oturmuş gibiydi. Hatta uc kişiydi. Onları gordum. Ustume oturmuş, bacak bacak ustune atmış, bira icip dedikodu yapan adamlardı bunlar. "Hayırdır beyler?" dedim? Birden ayağa kalktılar bira şişeleriyle kafama vurmaya başladılar. Suratım kan icinde kaldı, birden ayağa kalkıp yatağımın altından M4'umu aldım ve ucunude vurdum. İcerden "Koşun İsmet abiyi vurdular! ********ler! İsmet Aaabiiiiiiğğ!" diye bağıran yuzlerce adam geldi. Hepsine ateş actım. Onlar kactıktan sonra iceri atlı bir adam geldi. Bana kıyameti haber verdi. Sonra "Yalan soyleme lan!" dedim. "Kızma hayatım atla arkama gezelim!" dedi. Atın arkasına atladım bunun beline sarıldım, uzunca yol gittik bu birden bondu "Kalcama değmek hoşuna mı gitti capkın?" dedi. Sırtımdan silahımı alıp bunu da oldurdum. Bomboş bir arazide tek başıma kalmıştım. Birden karşıdan babaannemin koşarak geldiğini gordum. "Naber kız?" dedim. Birşey demiyordu bana oyle bakıyordu. "Ne bakıyosun lan!" dedim yumruk attım ve birden ayaklarına gozum carptı, ayakları tersti!! Hemen atıma atladım. Oda arkamdan geliyordu. At dortnala koşarken at surup ok atan atalarımız gibi at surerken arkama donup babaaneme ateş acıyordum, ama kurşun işlemiyordu. Sonra bindiğim at birden babaanneme donuştu. Beni yere duşurdu ve ustume yurumeye başladı. Tam bu sırada cep telefonumdan ezan sesi caldım ve babaannem kuma donuştu. Cok korkmuştum. Bir daha uyumadan once erotik anılar duşunmeyeceğim. Sizin de başınıza boyle bir anı geldiyse paylaşır mısınız?(Erotik olanları değil korkunc olanları) Bu olay %100 gercektir ve başımdan gecmiştir. İnanmayanlar 12 Mart 2006 tarihli Hurriyet, Milliyet ve Zaman gaztelerinin sondan 3. sayfasına bakabilirler..

Hikayemiz bitti, artık aranızdan ayrılıyorum ama olmeden, mutlu bir sonla uzulmeyin. Belki yine hikayeler yazarım. Gidişim sessiz olcak ama donuşum de sessiz olcak en fazla bir iki klavye tıkırtısı gelir cunku sanal alemdeyiz. Saygı ve sevgiyle kalın guc sizinle olsun.