BAŞTA BELİRTEİM REP KAPMAK İCİN BOL BOL MESAJ YAZAN OLURSA REP VERMİYCEM KİMSEYE SONRA U REP VERMİO FLN DEMEYİN!!!!
1.si
icki yasağının oldugu donemde bektaşiyi yakalarlar.
Bektaşi
-Bırakın, beni neden goturmek istiyorsunuz?
-İcki icmişşin seni suc aleti (boş şişe)ile yakaladık.
Bektaşi
-Bende zina aletide var!!!
2.si (bunu yanlışlıkla buldum ama favorilerden)
Bir gun Nam-ı Kemal iş icabı bir şehre gider. O gece o şehirde konaklamasi gerekir ve akşamustu kendisine bir otel aramaya başlar. Bulduğu otelde resepsiyon gorevlisinden bir oda ister. Resepsiyon gorevlisi Nam-ı Kemal e hic boş odaları olmadığını sadece iki kişilik bir odada konaklayan erkek bir Japon muşterilerinin olduğunu soyler. Ayrıca bu şehirde bundan başka otel bulamazsiniz der. Bizim Nam-ı Kemal resepsiyon gorevlisine olsun Japon muşterinizi gosterin ben onunla anlaşırım der. Japonla aynı odada kalıp oda parasını paylaşma konusunda anlaşırlar. Odalarına yatmaya cıkarlar. Bizim Nam-ı Kemal uyur. Japon ben su Turk e bir oyun edeyim de bir daha omru boyu beni unutmasin diye dusunur ve kalkıp uykusu ağır olan Nam-ı Kemal in sakalını, bıyığını kaşını, kirpiğini traş eder. Sabah erkenden Japon odadan cıkar gider. Nam-ı Kemal uyanır aynada elini yuzunu yıkarken halini gorur ve delirir. Vay **** Japon ben sana sorarım der. Fıkra bu ya ikinci gece Japon odaya gelir. Uyuma vakti gelmiştir. Nam-ı Kemal hic bozuntuya vermeden yatar uyku taklidine gecer. Bizim Japon kuşuykusunda bu Turk benden intikam alır diye bekler. Bir ara ici gecer bunun farkına varan Nam-ı Kemal hemen kalkar Japonun şeyinin ucuna bir ip bağlar, ipin diger ucuna ise kocaman bir taş ve cıkar otelin balkonuna. Tam bu sırada Japon kuşuykusundan uyanır. Bir şeyinin ucundaki ipe bakar birde Nam-ı Kemal in elindeki kayaya. Şeyim kopacağına atlarım asağı daha iyi diye duşunurken Nam-ı Kemal kayayı balkondan asağı bırakır. Japon yataktan fırlar ve kayanın peşinden atlar. Nam-ı Kemal ardından bağırır: - Atla eşşoğlueşek atla! Tassakları da karyolaya bagladımmmm...
3.su
Bayan O'Dunigan, Dublin'de O'Connel Caddesi'nde yuruyordu. Karşıdan'da rahip O'Rafferty geliyordu.
- ''Merhaba'' dedi, rahip.. ''Nasılsınız?.. Bay Dunigan nasıl?.. Sizi iki yıl once ben evlendirmemiş miydim?''.
- ''Evet'' dedi, Bayan O'Dunigan.
- ''Bebek'' dedi, rahip. ''Bebeğiniz oldu'mu, kucuk O'Duniganlar?''.
- ''Maalesef'' dedi, Bayan O'Dunigan.. ''Henuz bebeğimiz yok.. Oysa oyle istiyoruz'ki?''.
- ''Gelecek hafta Roma'ya gidiyorum'' dedi, rahip.. ''Vatikan'daki buyuk kiliseye sizin icin bir mum dikeceğim''.
- ''Teşekkurler sevgili rahip'' diye adamın ellerini optu kadın.
- ''Size minnettar olacağız''.
Birkac yıl gecti aradan.. Kadınla rahip bir daha karşılaştılar..
Rahip merakla sordu;
- ''Bebeğiniz oldu'mu peki?''.
- ''Oldu'' dedi, kadın.. ''Sekiz yılda uc ikiz, dort'de tek doğurdum. 10 cocuğumuz var''.
- ''Harika'' dedi Rahip.. ''Harika.. Mucize işte bu.. Peki, o şirin kocanız ne yapıyor?''.
- ''Roma'ya gitti, dedi kadın.. ''Sizin o Allah'ın belası mumunuzu uflemeye''...
ve 4.(iyi iyi)
Temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır. Aradan uc gun gecmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz "Temel butun suc senin zorla ilişkiye sen girdin konuşmayacak birisi varsa oda benim" der.Temelden tek bir cevap ben g*t verenler ile konuşmam
veee5.(Wayy Hocaya Bak)
bir gun hoca nin biri azmis ve dayanamamis gece disari cikmis bir tagne oruspu bulmus ve sormus,
Hoca: kac lira istiyorsun bacim !!! demis
*rospu da 50 ytl demis hoca da ise 25 ytl varmis neyse anlasmislar hoca kadina yarisini koycak ve kadinla bir hotel e gidiyorlar neyse bunlar baslamislar hoplamaya ziplamaya derken bu sefer de *rospu dayanamamis ve azmis ve soyle demis
Oruspu:hepsini sok hepsini sok !!!!!demis hoca da demis ki
Hoca: yok ben haram yemeeeeeeeeeeeeeeeem demis
Şimdiden Yorumlar icin Ty soyluorum 25. ve 50. yorumlara + rep ama birden fazla yorum yapılrsa bir kişi tarafından rep vermem
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- GeL Gir Gor ( 25.) ve (50.) yorumlara rep o kdr olursa xD