TAK FİŞİ
Adam iş donuşu evine geldiğinde karısını yatakta cırılcıplak uyurken gordu. Adamın cinsel arzuları bir anda uyandı. Yanına uzanıp goğuslerinin uclarıyla oynamaya başladı.
Kadın, uykulu bir sesle:
"Kocacığım, ne yapıyorsun?" dedi.
Adam:
"Karıcığım, kısa dalgadan Cukurova radyosunu arıyorum."
Kadın:
"Kocacığım, fişi takmazsan radyo calışır mı?"
Temel, ne istediğini soylemiş:
"Bana bir fahişe bulup gonderin."
Bunu soyledikten sonra telefonu kapatmış. Otelin sahibi şaşırmış. Yanında duran karısına donmuş:
"Demin gelen muşteri kadın istiyor..."
Otelin sahibinin karısı ofkeden deliye donmuş:
"Terbiyesiz adam, ne zannediyor bizim otelimizi. Hemen git o muşteriye ağzının payını ver..."
Otel sahibi, muşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış:
"Adama ne soyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer..."
Kadın cok sinirliymiş:
"Sen gitmezsen, ben gider soylerim..."
Ve, hışımla merdivenleri cıkıp Temel'in ağzının payını vermeye gitmiş. Kocası da aşağıda bekliyormuş. Yukardan gurultuler gelmeye başlamış.
Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş. Ustu başı yırtılmış, yuzu tırmıklanmış...
Otelcinin yanına gidip bir guzel cıkışmış:
"Ne bicim kadın gondermişsin be. İstemem diye tutturdu. Becerene kadar anam ağladı."
Pansiyoncu kadının evinde genc bir erkekle genc bir bayan oturuyordu. Pansiyoncu kadın sabaha karşı genc bayanın odasında bir gurultu duydu. Kalkarak bayanın odasına gitti ve orda delikanlıyı yakaladı.
Genc adamın ustunde sadece pijamasının ustu bulunuyordu.
"Burada ne işin var?" diye sordu.
Delikanlı boynunu bukerek yanıt verdi:
"Buraya sadece ilac getirmek icin geldim. Bu bayanın başı ağrıyormuş da..."
Pansiyoncu kadın yataktaki bayanı ve ayaktaki delikanlıyı yukarıdan aşağıya suzdukten sonra:
"Peki" dedi. "Yalnız sokağa cıkmadan once eczanenizi kapasanız iyi olur!"
"Allahtan ki istemiyorsun." dedi dertli koca. "Asgari ucret yasasını ihlal ettiğim icin tutuklanabilirdim."
İkincisi, "Bir Volkswagen'e girip cıktım, yuz mark kazandım."
Ucuncusu, "Beni de motosiklete bindirip yapı yeri barakasına goturduler. Sırtıma tahta kıymıklar battı. Parayı da perşembeye verecekler."
"Genc bir kadın var... Cok hasta... Oluyor..."
Doktor:
"Bir de ben bakayım." demiş.
Alıp doktoru genc kadının evine goturmuşler. Doktor hastanın odasına girmiş. Herkesi dışarı cıkarmış. Genc kadını muayene etmiş. Kadının hastalığı basit bir soğukalgınlığı. Ancak ateşi cok yukseldiği icin baygın halde kendinde değil... Doktor hemen bir iğne yapmış. O sırada kadının bacakları acılmış. Guzel de bir kadın... Doktor dayanamayıp kadının koynuna girivermiş. Ama o sırada koyluler, pencereden doktoru seyrediyorlarmış. Bir sure sonra doktor kadının odasından cıkmış.
"Yarın sabaha iyileşir." diye de koyluleri telkinde bulunmuş.
Gercekten kadın ertesi sabah iyileşmiş. Doktor da birkac gun sonra koyden ayrılmış.
Aradan bir yıl gecmiş doktorun yolu yine aynı koye duşmuş. Bakmış koyluler yine cok dertli.
"Ne oldu? Ne var?"
"Bizim ağanın karısı cok hasta oluyor."
Doktor hemen "Bir de ben bakayım." demiş. Koyluler umutsuzca başlarını sallamışlar. "Hic zahmet etme doktor bey, butun koyun erkeklerine ağa emir verdi. Hepimiz sıra ile senin yontemlerini uyguladık, ama nafile iyileşmiyor."
yourmlarınızı ve replerinizi bekliyorum
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- belaltı fıkraları:D kopacaksınızz garantili