Bir kitap aldım,adı Lafmatik. Aslında kitap denir mi bilmiyorum, minik bir şey zaten, bir milyoncu denen dukkanlardan birinden aldım. İcinde meşhurlarmızın yaptıkları gaflar var. Cok eğlendim okurken. Size de bazılarını yazayım dedim boyle.Bakalım beğenecek misiniz?
-Turkiye'de erkek ses sanatcısı cok fazla. Zaten erkekler pek showgirlluk yapmıyor. Ebru Yaşar
-B harfi cok onemlidir,B olmasa, Bulent'e Ulent, Bursa'ya Ursa derdik. Mahmut Tuncer
-Ataturk, "istikbal goklerdedir" derken Allah'ı kasdetmiştir. Mustafa Sandal
-Artık daha aristokrat, daha burjuva, daha halktan cumleler kuruyorum. Gulben Ergen
-Bir zamanlar kalem gibiydim genc, guzel...Ama hic bir zamandişiliğimi kullanarak bir yerlere varmadım, erkeklere meze olmadım... Bulent Ersoy
-Muzikte tek eksiğim opera... Doğuş
--mtv seyrediyor musunuz?
-em tivi em radyo seyrediyorum. Kibariye
-Estetik haramsa butun hasteneleri kapatsınlar. Petek Dincoz
-Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor... Nil Karaibrahimoğlu
-Ses bedende en gec yaşlanan organdır. Nukhet Duru
-Ataturk ne demiş, Yurtta sulh, barışta sulh... Nihat Doğan
-Fransızlar amma kulturlu, vallahi kucucuk cocukları bile Fransızca konuşuyor.
İzzet Yıldızhan
-Arka kafamı nereye vurduğumu bilmiyorum... İbrahim Tatlıses
-Lutfen sanatcının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin! İbrahim Tatlıses
-Hic uc cocuk babası gibi durmuyorsun. Yıldız Tilbe
-Ben de simetri(k) hastalığı var. Misal evde bir ampul yansın,yenisini takmadan uyuyamam.İsmail Turut
-Valla kıllarım diken diken oldu. Ozcan Deniz
-Ramazan bizim estetik tarihimizdir. Petek Dincoz
-Bugun cok onemli bir konuğum var ama once daha onemsiz biri gelecek, işte Safiye Soyman. Seda Sayan
- Bu albumun Fransızca olmasının nedeni, benim şarkıları Fransızca soylemiş olmamdır. Candan Ercetin
-Aslında maymun oynatacaktık ama bulamadık, biz de zenci cocuk oynatalım dedik.... Gulben Ergen
-Mozart dinlemiyorum ama Turkiye'ye gelirse konserine mmutlaka giderim. Kucuk Emrah
- Annem hakikaten cok kaliteli bir sanatcı annesi. Seren Serengil
-Tangoya başlarken erkekler sağ on, kadınlar sol arka ayaklarıyla başlarlar. İpek Tuzcuoğlu
-Şimdi ben gidip Amerika'yı ikna etmeye calışsam, beni iplemeyecektir... Mehmet Ali Alabora
-İngiltere bir tiyatro şehridir! Meltem Cumbul
-Ataturk yaşasaydı magazin gazetecileri O'nun da bir frikiğini yakalardı. Nurseli İdiz
-Bu tokat olayından sonra hayata bakışım değişti, artık herşeye pozitif bakıyorum. Hande Ataizi
-Kadınlarla erkekler eşittir tabii, Ama kadınlar daha eşittir. Ahu Tuğba
-Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim. Hulya Avşar
-Kuresel ıslanma terorizmden daha onemli NTV spikeri
-Milletimiz 10 Kasımı bir kez daha coşkuyla kutluyor. Karadeniz FM Dj'i.
-İnsanın dikenlerini tuy tuy eden bir goruntu Prof. dr. Ali Atıf Bir
-Evlendikce fakirleşiyorum Mehmet Ali Erbil
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Unlulerden Gaflar