Gunun birinde İstanbul'da sarışın bayanın biri hayattan o kadar bezmiş ki kendini boğazın soğuk sularına bırakarak hayatına son vermeye karar vermiş. Boğazici koprusunden gecerken arabasını durdurmuş, bari yerlere cıkmış ve titreyerek az sonra kendisini bu cekilmez hayattan kurtaracak olan sulara baka baka ağlarken yanına genc ve yakışıklı bir genc gelmiş.Genc ona acımış ve sarışının ellerini tutup "Bak, yasaman icin cok neden var.Yarın sabah gemim Amerika'ya gitmek uzere demir alacak.Eğer istersen, seni de caktırmadan gemiye alıp saklayabilirim.Sana hem yemek getiririm hem de sana cok iyi bakarım." demiş. Sarışın bakmış kaybedecek bir şey yok; belki de Amerika'ya gidip yeni bir başlangıc yaparım umuduyla denizcinin teklifini kabul etmiş. O akşam denizci genc onu gemiye almış ve filikalardan birine saklamış.Her gece sarışına uc sandvic ve bir meyve getiriyormuş, sonra da sabaha kadar da birlikte oluyorlarmış. Bir kac gun sonra, kaptan rutin kontrolleri sırasında sarışına rastlamış.Orada ne aradığını sormuş. Sarışın da "Ben bu gemideki denizcilerden biriyle anlaştım. O bana her gun yemek getiriyor ve Amerika'ya gitmemi sağlıyor. Ben de onun benimle yatmasına izin veriyorum." demiş. Kaptan, "Seninle yattığı kesin kucuk hanım da .... "Bu Kadıkoy
-Beşiktaş vapuru".
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Amerika ya yolculuk!!! ne yolculuk ama :)