Kalbi duran ikizlerim icin kurtaj yapamayız dogum seklinde duşuk yapıcaz hastaneye yatmalısın dediler. Boyle birsey yaşayan var mı lutfen yardım edin
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kalbi duran ikizlerim icin kurtaj yapamayız dogum seklinde duşuk yapıcaz hastaneye yatmalısın dediler. Boyle birsey yaşayan var mı lutfen yardım edin
-
27-09-2022, 16:34:4513 haftalık gebeyim tek gebelik dediler her seferinde ve 2 li teste gittiğimde bir değil 2 bebeğimin oldugunu birinin 2 hafta once digeri in de yeni kalbinin durdugunu acil olarak kurtaja girmem gerektiğini bununda dogum hastanesinde olması gerektiğini soylediler. Gittiğimde ise doktor sana kurtaj yapamayız hem ikiz hemde cocuk lar buyuk dediler. Dogum şeklinde duşuk yapıcak sın hastanede yatısını yapıcaz sabah gel dediler. Cok uzuluyorum tek yumurta ikizi ymiş. Hic boyle birsey beklemiyordum. Kurtaj yapmamaları ise beni daha cok uzdu. Benim gibi birsey yasayan tecrubelerini anlatabilir mi? 1 gun ila 1 hafta arası hastanede yatmam gerekiyormuş sanırım agrı sancı gibi birsey vericek ler.