Arkdsla ordan cıktık lahmacunda yemek yiyoz yan masaya siz diyin 100 kilo ben diyim 150 kilo bi karı oturdu 8 tane lahmacun soyledi kocasıda yanında mac izlemeye gelms adam karı lahmacunları goturuo adam mac izlio karı 5 nci lahmacun yerken macta faul oldu karı 2 lahmacun azında aşkım aşkım baksana adam adamanın kafasına kramponla vurdu kafası yardı budamı fual deil dedi adam kıpkırmızı

1-2 de fıkra Ataym KapatmasınLar Konuyu
-temel banka soymak sucundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca cok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cozunu sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?
Temel ucakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis;
Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz?
Temel: Hayir
Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin
Temel: Hayir
Yer sahibi gider hostese basvurur.
Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lutfen
Temel: Kalkmam
Hostes care bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel'in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu. Dayanamayıp sormuslar kaptana:
Kaptan:
-Dedim ki Burasi Trabzon'a Gitmez.
Temel Fadime'yle tiyatro gişesine gitmiş:
- Pize ici pilet lutfen.
- Leyla ile Mecnun icin mi?
- Hayir Fadime'yle penum icin.Bir inşaata amele alınacaktır. Alınacak elemanları kalfa Cemal'in secmesi
istenir. Adaylar kalabalıktır. Bu durumda Cemal sınav yapmaya karar verir.
- Pize 1 kisi lazımdur. Pu nedenle sizu imtihan edeceğum. Bir ara gozu
Temel'e ilişir. Burnundan tanımıştır. Hemşehrisini işe almak ister. Once
Temeli sınava alır ve sorar.
- Hemşerum soyle baa bakalum.. Sana 3 kuzu verdum, sonra 2 kuzu daha verdum kac kuzu oldi?
- 6 tane oldi. Cemal biraz bozulur ama caktırmaz.
- Tabi bu soru biraz zor oldu piraz taha kolayini sorayum.
- Sana 2 kuzu verdum, sonra 1 tane taha verdum kac kuzi oldi ?
- Tort kuzi oldi. Cemal sinirlenir, Ama hemsehrisinide işe almak ister.
- Peci 1 kuzi verdim, sonra bir kuzi taha verdum kac etti ?
- Uc etti. Bunun uzerine Cemal iki tokat cakar ve tekrar sorar.
- Pir kuzi verdum, kac kuzin oldi?
- İci tane. Cemal iyice sinirlenir ve Temeli iyice dover.
- Ulan hemşeru teyup işe almak istedum, sende tam salakmişsun. Ula sağa pir kuzi vermişsem pir kuzin olur anladun mi?
- Olir mi, der Temel.
- Penum evde bir kuzi de kendumin var.