kızlar, bişeyler yaşadığım gunun ardından 9 gun gecti. yumurtlama gunlerimin başındaydım. 2 3 gun daha yumurtlama donemim surdu. yumurtlama gunum bittikten bir iki gun sonra kasıklarımda batmalar başladı. zaten normalde de onceden yumurtlama donemimden sonra ara ara kasık batmalarım oluyordu. bu kasık barmalarım kramplarım devam etti. ve ben korkuya kapıldım daha kasık ağrımın olduğu ilk gunden acaba hamile miyim diye. duşune duşune her gun ağrılarım batmalarım daha da arttı sanki. birkac kere goğsumde karıncalanma ve hafif sızılar oldu. goğsumde herhangi bir renk değişimi yok. ve iki gundur sanki genzimden gelen iltihaplı bir tat var gibi ama o belki de gercekten iltihaptır cunku kulak ağrısı cekiyordum ara ara yakın zamanda ve koronadan yeni cıkmıştım. sadece hamilelik belirtisi de boule metalik bir tatmış bildiğim kadarıyla. baş donmesi yok. iki uc gun once bir sarı akıntım geldi kasık ağrısıyla. sonra gecti akıntı. beyaz normal vajinal ıslaklık olarak akıntı oldu. şimdi bugun tekrar ufak ufak sarı akıntılar geldi. panik atağımdan dolayı mı yoksa belirti mi bilmiyorum uc dort gundur idrara gidiyorum bir saatte 4 defa idrara cktım ve azar azar yapıyordum. adetime 6 gun var. yani gebelik ilişkiden bir hafta sonra kendini belli eder mi arkadaşlar?
(bişeyler yaşarken ic camaşırı vardı lakin sevgilim ne kadar herhangi ters bişeyin olmadığını, camaşırın sıyrılmadığını soylese de ben inanmıyorum cunku bu yaşadığım kasık ağrısı bu tat normal değilmiş gibime geliyor.)
hamilelik belirtisi mi?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- hamilelik belirtisi mi?