Evleneli 15 -20 sene gecmisti. Kadin bahcede egilmis fide ekerken kenardan izleyen kocasi "Hanim hanim" diye seslendi..

"Ne kadar sismanladiginin farkinda misin?.. Iddiaya girerim,popon su bahce izgarasinin altindaki mavi gaz tupunden asagi kalmiyor....."

Seslenmeklede kalmadi. Icerden mezurayi getirdi. Once tupu sonra karisinin poposunu olctu.. "Bak "dedi...Ikiside neredeyse ayni...."

Kadin hic sesini cikarmadi. Butun gun de somurttu oturdu.
Gece yataga girdiklerinde adam kikirdadi...
"Ne dersin bir sevismeye..."

Kadin sirtini dondu kocasina, yatagin obur ucuna yuvarlanirken de mirildandi:
"Manyak misin sen... Ufacik bir sosis icin koca izgara yakilir mi?..."

Herifin biri doktora gitmis, doktor demis, benim seyim acayip uzun, 25 inch kadar. Yani naapsam olmuyo, derdime bir care demis.

Doktor: -Valla kardes, ben buna bisey yapamam ama bizim mahallenin bi buyucusu var, istersen seni oraya gonderiim demis.

Herif naapsin,

-Tamam abi, buyuksun, oyle olsun filan demis, buyucuye gitmis. Buyucu herifin durumuna bakmis bakmis, olm demis sen en iyisi git ormanda bi cesmenin basinda oturan sihirli kurbagayi bul, ona evlenme teklif et, kurbaga teklifini her reddedisinde 5 inc kisalirsin.

Herif hemen hoplaya ziplaya girmis ormana, bakmis bi cesme bi de soz konusu kurbaga.. Hemen kurbaganin yanina seyirtmis.

-Ooo kurbaga, cillop gibiymisin yavrum filan demis ama kurbagada tik yok.
Yaw senin baska arkadasin yok mu, getir grup takilalim filan gibi laf atmis,
Kurbagada yine ses yok.

Kurbaga kardes selam demis herif, benimle evlenir misin?

Kurbaga soyle bir suzmus bizimkini bastan asagi, HAYIR demis.Allaaaahhh, herif bi bakmis, seyi 5 inc kisalmis. Abi super olay yaaa!! filan gibi geyik yapmis kendi kendine.

Dur lam demis, sunu bi daha yapiim. Kurbaga kardes demis, benimle evlenir misin?

Kurbaga hic tinmamis,

yine HAYIR demis.

Anam, bi 5 inc daha gitmis. Adam havalara zipliyor. Valla isi bulduk demis adam kendi kendine. Yaw iyi hos da 15 inc yine de fazla,

halbuki 10 inc olsa hem ben hosnut kalirim hem de tum hanimlara uyar demis. Kurbagaya tekrar sormus:

Kurbaga kardes, benimle evlenir misin??

Kurbaga gozlerini soyle bir belertip adama bakmis.

-"Yaw kardesim demis, sen laftan anlamaz misin? HAYIR HAYIR HAYIR!!!"

Kadin gogsunden rahatsizmis. Doktora gitmis. Doktor sikayetini dinledikten sonra;

- Buyrun, surada soyunun hanimefendi, demis.

Kadin "Utanirim" demis, "rica etsem, isiklari kapatabilir misiniz?"

Doktor isigi kapatmis. Birkac dakika sonra;

- Elbiselerimi nereye koyayim Doktor Bey?.. diye sormus kadin...

Doktor da yanitlamis:

- Benimkilerin uzerine lutfen...

Adamin birisi barda oyle uzgun uzgun etrafina bakiyormus. Bu durumu farkeden barmen,hemen adamin yanina giderek konusmaya
baslamislar...
Barmen :-Derdiniz nedir bayim??
Adam : Derdim cok buyuk barmen bey. Karim bir turlu orgazm olmuyor.
Barmen :Size uygun bir cozumum var!
Adam :Nedir?
Barmen :Silah alin ve yastiginizin altina koyun. Kariniz tam orgazm olacaginda bir el silah atin. Bakin o zaman nasil
orgazm oluyor der....
Adam eve gider.Romantik bir ortam hazirlar. Derken sevisirler. Adam eline silahi alir kadin orgazm olmaya yakin adama
-Hadi 69 yapalim der....
-Adam ve kadin 69 'a baslarlar adam bir el silah atar ve.....
Aradan bir kac gun gecer.Ayni adam yine barda uzgun uzgun oturmaktadir.Bunu goren barmen...
Barmen : Oglum bir isi beceremedin mi? Yapmadin mi dedigimi? diye sorar....
Adam anlatir....
-Silahi aldim.Yastigimin altina koydum. Tam sikacaktim bizim kadin 69 istedi. Tamam dedim. Kadin tam bosalacakti bir el
silah siktim...
Barmen : Eeee... ise yaradi mi ?diye sorar barmen...
-..iktir lan.... Silahi siktim
1. Bizim kari korkudan yuzume sicti,
2. Mikimin 3 santimi gitti,
3.Dolaptan elleri havada ciplak bir adam cikti....

faro79