Merhaba hanımlar...
3 aylık hamileyim. Cok fazla aşermelerim yoktur. Nar ve mandalina aşeriyorum sadece. Gecenlerde annem mandalina getirdi hep beraber meyve yiyoruz. Mandalina cok tatlıymış dedim eşime birazını verdim. Eşim de "neresi tatlı bunun cok ekşi" dedi. Sonra annemle babamda aldı tadına baktı hepsi cok ekşi dedi benimle dalga gectiler "sen Corona mısın yoksa" diye hepimiz gulduk falan...

Dun de annemlerdeydik yine meyve yiyoruz annem ekşi nar, kivi falan getirdi. Ekşi narı yiyorum ama cok tatlı. Anneme dedim ki "narın tipi ekşi gibi ama cok tatlı ya" dedim. Herkes yuzume baktı "neresi tatlı cok ekşi" diyorlar yerkende hepsinin ağzı yuzu buruşuyor sonra kivi yiyorum o da cok ekşi geldi "bu da cok ekşiymiş" dedim. Annemde yoo cok tatlı dedi...

Sonra eve geldik kızımla yoğurt yiyoruz yoğurt o kadar ekşi geldi ki ama benim kızım cok guzel diyerek yiyor. Eşime "bir daha bu adamdan yoğurt alma cok kotu tadı ekşi" dedim. Eşimde "daha bugun aldım tadı cok guzel senin ağzının tadı bozulmuş" dedi. Daha once kızımda hic boyle bişey yaşamadım acaba hamile olup da benim gibi olanlar var mı? Coronadan şuphelenmedim cunku hic bir belirtim yok gayet iyi hissediyorum kendimi sadece hamileliğimin başından beri olan mide bulantılarım var okadar....