Temelin eski bir BMC kamyonu vardır.
Yolda giderken kırmızı ışık yanar ve frene basar.
Kamyon durmaz ve onunde giden son model BMW ye carpar.
Temel hemen atlar ve şofore yalvarır.
-Aman abi affet sen zenginsin seni etkilemez ama ben omur boyu calışsam odeyemem.
Adam temele acır ve affeder.
Yollarına devam ederler ileride yine kırmızı ışık var ve yine duramaz gecirir BMW ye.
Yine atlayıp başlar yalvarmaya.
-Aman abi cocuklarım var affet. Zaten arabana carpmıştım hasar biraz buyudu sadece Coluk cocuk sefil oluruz yoksa.
Adam - Tamam bas git bir daha gozume gozukme der.Yollarına devam ederler yine kırmızı ışık yanar. Temel yine gomer BMW ye.
Başını camdan cıkarıp bağırır.
-Benim abi devam et....

Cennet-Cehennem Ligi
Bir devrin tum en klas futbolcuları cennette toplanmışlar. Cennetin baş meleğide futbola cok meraklıymış. Şeytanı cağırtmış ve :
-Cennetle cehennem arasında bir mac duzenleyelim ne dersin?
-Bosuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş şeytan.
-Olur mu en iyi futbolcular bizde. Ne kadar da kotu futbolcu varsa sizde. Şeytan şeytanca gulumsemis ve :
-Ama butun hakemler de bizde.

Meraklı Deve
Genc deve annesine sormuş
-"Anne niye bizim ayaklarımız bu kadar buyuk?"
Anne cevap vermiş:
-"Colde kuma batmamak icin."
Genc deve tekrar sormuş:
-"Peki kipiklerimiz niye bu kadar gur.
Anne tekrar cevap vermiş:
-"Colde kum fırtınalarında kum kacmasın diye."
Merakı yatışmamış olan genc deve bir soru daha sormuş:
-"Bizim niye horguclerimiz var."
Anne deve sabırla yanıtlamış :
-"Colde cok uzun sure susuz idare edebilmek icin suyu horguclerimizde depolarız."
Sonunda dayanamayan genc deve sormuş :
-"Peki biz bu hayvanat bahcesinde ne işimiz var?"

Kırşehirli Muavin
Bir kamyonun şoforu Nevşehirli, muavini de Kırşehirli'ymiş. Bir gun kamyona 6 metre yuksekliğinde yuk yukleyip yola cıkmışlar. Bir sure sonra yuksekliği 5 metre olan bir kopruden gececeklermiş. Kırşehirli muavin sağa sola bakınmış, Nevşehirli şofore "Trafik yok, gec ağbi" demiş.

Mutlu Bebek
İki gey birlikte yaşamaktadır. Her şey cok iyi gitmekte oldukca iyi gecinmektedirler. Sonunda evlenmeye karar verirler. Evlilikleride oldukca mutludur ancak tek bir dertleri vardır oda cocuk sahibi olamamak. Bu onları yiyip bitirmektedir. Birgun akıllarına bir fikir gelir kiralık bir anne bulacaklar spermlerini birleştirerek mikroenjeksiyon yontemi ile hamile bırakacaklardır. Operasyon gercekleşir ve bebeklerinin doğumunu beklemeye başlarlar. Doğum gunu gelmiştir ve her ikiside heyecanla hastane koridorunda beklemektedir. Sonunda hemşire gelir ve
-"mujde nur topu gibi bir oğlunuz oldu" diyerek mutlu haberi verir. Cok heyecanlanan gey ler bir an once bebeklerini gormek isterler ve yeni doğan bebeklerin olduğu bolume hemşire ile birlikte giderler. Fakat butun bebekler feryat figan ağlamakta ancak bir bebek mutluluktan ucarcasına gulucukler atmaktadır. Heyecanla hemşireye bebeklerinin hangisi olduğunu sorduklarında hemşire
- "gulen bebek sizinki" der. Şaşıran geyler "nasıl olur butun bebekler ağlarken bizim bebeğimiz guluyor" hemşire
- "kıcındaki dereceyi cekeyim siz ozaman gorun ağlamak nasıl oluyor."

İşaret
Balığa cıkacak olan Lazlar konuşuyorlarmış :
- Dun balık avladığımız yeri işaretledin mi ?
- Evet kayığa işaret koydum
- Aptal! Ya bugun başka kayıkla balığa cıkarsak ?!

Mendil
Temel ve İdris sahilde gezinirken Temel'in kafasına martı sıcmış. Temel :
- Mendilin var mı
- Var da, ne yapacaksın ? Martı coktan uzaklaştı.

Kizartma Tavuk
Bizim Temel karakolda başkomiserdir. Bir gun bir kadın gelir: - Komiser bey komiser bey! Kocama tavuklu bezelye yapacaktım ... Ben onu haşlayana kadar kocamı markete bezelye almaya gonderdim. Gidiş o gidiş gelmedi... Ben ne yapacağım? Komiser Temel kadına hic bakmadan: - En eyisi siz o tavuğu kizartma yapin.