Merhabalar.. Uzun bir yazı olacak oncelikle onu belirteyim okumaka isteyenler buyursun iceriye ..
2.5 yılı geckin evliyim nerdeyse 3 yıl olacak. Evlendikten neredeyse 1 yıl sonra bebek istemeye başladık her kadın gibi ben de hemen olacak diye duşundum ama dank etti bi ay sonra hemen olmayacağı. Cunku araştırmaya başladım. Adetlerim cok duzensizdi genc kızlığımdan beri. Doğum kontrol hapı kullanmak istemedim rahmi tembelleştiriyor gibi soylentiler vardı ne kadar doğru bilmem ama kullanmadım işte.. Evlendikten sonra cok kısa bir surede 10 kiilo aldım. Cok zayıf olduğum icin goze batmadı ama icte benim sistemlerimi bu kilolar altust etmiş meğerse.. Baktım 2ayda da cocuk olmadı hemen doktora koştum ve paatt hormanlar cok kotu.. Troid 52 cıkmış duşunuN halimi.. Doktor sen boyle hamile kalamazsın dedi zateen direk.. Sonra başladık ilaclara.. bir hormon iniyor biri cıkıyor biri duzeliyor biri bozuluyor ve benim moral yerlerde tabi.. Daha yaşım genc evleneli de cok olmadı diyerek strese aşırı girmemeye calıştım.. Yaklaşık 5 6 ay kadar doğum kontrol hapı ictim adet olamıyorum el mahkum.. sonra bıraktım ve yine istmeye başladık ama yine sonuc husran.. Gel zaman git zaman 2 sene boylece bitti. Artık tedirgin olmaya başladım hic olmayacak sandım. Cevre baskısı da cabası.. Yani bu en kotusu bence. girdiğim ortamlarda cocuk yok mu diye sormalar (Ki olsa gorursunuz kor değilsiniz ya!) yok deyince hemen falancanın da olmadı şoyle şoyle yaptılar demeler falan cıldırıyordum yani.. Artık oyle bi duruma geldim gayet iyi niyetli cocuk duası eden insanlara bile sinir oluyordum icinden etsin diye... Eşim etrafın lafına cok bakıyorsun boşver diyordu ama yapamıyordum işte napim.. Herkesin arkamdan konuştuğuna da emindim.. Ama sorunum bu değildi tam ben anne olamamaktan cok korktum sanki hic olmayacakmış gibi geldi. Eşimi baba yapamamaktan daha cok korktum cunku cok iyi bir insan ve baba olmayı bana gore dunyada en cok hakeden insanlardan birisi. Ama ona sorsan hic sıkıntı yok olursa olur olmazsa olmaz tamamen Allahın nasibi diyip beni teselli etmeye calışıyor canım benim...
Evet devam edeyim Artık beni sabrım kalmadı eşimle de konuştuk dedik aşılama yapalım karar verdik gittik hastaneye. doktor baktı bana abartmıyorum bir yumurtalığımda sanırım 15 16 tane kucuk kucuk kist var toplamda 30un ustundedir heralde o amh22 lerde cıktı aşırı yuksek.. Nyse dr klomen verdi ama yok yumurta buyumedi kucuk kistler cok fazla olduğu ici yeni bi tane yumurta buyumesini engelliyormuş. Sonra gonalf verdi ve bi tane yumurta oluştu. Tabi ben sanki hamileymişcesine sevindim ).. Sonra catlatma iğnesi ve aşılama gunu gelldiii.. Olduk aşılamayı geldik eve bekle bakalım şimdi 10 gun zaman gecer mi.. O da gecti koşa koşa test yaptım ve sonuc negatif 2 gun sonra da adet oldum zaten ben tabi yine ağla ağla icim cıktı.. Artık pes ettim dedim normal yoldan olmayacak yaza tup bebek yaptıralım diye konuştuk.. Yaza kadar beklememizin sebebi de tup bebek raporu cıkarttırabilmekti. Zeynep Kamile gittim tum belgeleri toparladık cuma gunune randevu aldık gidip dosya actıracağız ve tedaviye başlayağız..
Salı ya da carşambaydı tam hatırlamıyorum benim goğuslerim acımaya başladı. Adet olmadan once her zmana da acır 4 5 gun ve sonra adet olurum. Yine tabi uzuldum insan yine de Allahtan umut kesilmez diye bekliyor kucuk bi şey belki olur kendiliğinden diye ama işte yine olmadı adet olacağım dedim..Aşılamadan sonra 14 şubatta adeti gordum 14 martta olmadı ben yine bi umut diye 31 Martta kan testi verdim ama negatifti sonuc hatta tarlusal kullanacaktım sonra dedimki neyse doktora gideyim o versin kafama gore almayayım. 8 nisandı sanırım Perşembe sabah uyandım (CuMA DA randevu gunumuz bu arada) evde de 2 tane hamilelik testi vardı dedim bi tanesini yapayım ya nolcak sonucun negatif cıkacağından eminim ama yine de yapayım dedim cunku hobi oldu ) Bi de gogus ağrısının hamilelik belirtisi olabilceğini biliyorum ama onceden de hem adetimden once ağrıdığı icin karmaşık duygulardaydım ama icimden bi hiS yaptırdı bana o testii. Vee sonuc 2.cizgi silik.. Ben ŞOKK.. Dedim test bozuk, olmaz yani hamile olamam hemen eşimi uyandırdım o da aynı şeyi duşundu ) neyse ikinci testi de yaptık ve o da aynı cıktı ve bize 2. bir şok daha.. Sonra hemen eczaneye koştum 3 test aldım en iyilerinden ve hepsi pozitif.. Allahım inanamıyorum olabilir mi diyorum sen gercekten nasip ettin mi diyorum.. Sonra hemen kan testi vermeye gittik ve BETA -HCG 53 CIKTI ))) Hemen hemşireye msj attım hamilesin tebrikler dedi. Aşılama sonrası rahim ve yumurtalar uyarıldığı icin bazı insanlar boyle kendilğinden hamile kalabiliyormuş..Allahım ben ağlayamıyorum gulemiyorum boyle birbirimize baktık kaldık.. Yani o kadar kendi kendine olmayacağa şartlamışızki hic beklemiyoruz.. AMa işte Allah ol deyince oluyor bunu hep biliyordum ama surec icerisinde psikolojik olarak o kadar yıpranıyorsun ki unuttuğun anlar cok oluyor ama sonucta hep Allaha sığındım hep ondan istedim hayırlsını ,olacağı gune kadar da bana sabır vermesini istedim ve o gun gelmiş beni haberim yok...
2 gun sonra hemen kan testi vermeye gittik yine 96lara cıkmış değer.. Biz yine sevinemiyoruz ama boyle garip bi şey doktor 10 gun sonra gel keseye bakalım dedi ama 10 gun nasıl gececek değer artacak mı kimyasal olur mu ne olur cıldırıcam kafam da sorulardan.. Sonra dedimki ben tevekkul ediyorum Allah nasip ettiyse bu cocuk olacak ruhu ufleyen o dunyanın en iyi doktoru da gelse bu cocuğu yapamaz ve beklemeye başladık.. 5 gun gecti benim goğus ağrım bi anda azaldı nerdeyse bitti.. Ben yine ağlamaya başladım bi şey oldu kesin gitti duştu falan eşim beni sakinleştirmeye calışıyor. Dedi beklemeyElim gel kan testi verelim ben de tamam dedim bugun gittik az once sonucumu aldım değerim BETAHCG 1014 olmuşş.. Artık tam anlamıyla hamile olduğumu hissttim ağladım şukrettim ve hemen buraya yazmaya geldim.. Cunku bu surecte burdaki insanların guzel hikayeleri bana hep umut oldu belki dedim birine de benimkisi umut olur.. Allaha dua edin umudunuzu kesmeyin sabırla bekleyin. Hic bir şeyin bu hayatta garantisi yok herkesin binbir turlu imtihanı var.. Mesela ben hastaneye gittiğimde bi kadın 8 yıldır beklediklerini soyledi... Ben her zaman isteyen ve bir bebeğe hakkıyla bakacak olan herkese Rabbim bu mutluluğu yaşatsın diye dua ediyorum. Burada ben Hz Zekeriyya as ın duasını cok okudum siz de internetten kolayca bulabilirsiniz o duayı da ezberleyip kendinize okuyun.. Bu surecte ek bi şey yapmadım onu da belirteyim bi ara eve bi suru ot aldım hayıt otu civan percemi sarıkantoron aslanpencesi hepsini karıştırdım bi kac kere icmiştim faydası oldumu bilemeem ama duzenli kullanmadım.. Neyse uzun bi yazı oldu bayanlar Siz unutmayın burda bir kardeşiniz her daim sizlere dua ediyor sağlıcakla kalın ve bebemi de sağlıkla kucağıma almam icin siz de bana dua edin sevgiler ..

EKLEME: arakadaşlar cok kısa bir sure gliforda kullandım bu surecte etkisi nedir bilmem ama onu da belirteyim pcos hastalarına faydalıymış sanırım.