Adamın birine askerlik arkadaşı misafirliğe gelir.gelmesine gelir ama ev cok kucuktur ve adamında tam 3 karısı vardır.neyse adamı yer olmadığı icin mutfakta yatırırlar.adamın ilk karısı o gece kocasına bu akşam benimle yat der.adam nasıl olur evde misafir var der ama karısı laf anlamaz.adam da derki git buzdolabının kapısını ac ışığından adam uyumuş mu uyumamışmı bak der.kadın bakar ve adam uyuyor der ve malum olay gercekleşir.bu sefer 2. karısı gelir.oda aynı şekilde kocasının onunla yatmasını ister.adam caresizce tamam der git bak bakalım buzdolabının ışığından adam uyumuş mu uyumamışmı.kadın bakar adam uyuyor.malum olay yine gercekleşir.bu sefer 3. karısı gelir oda ister.adam kırmak istemez ve bak bakalım buzolabının ışığından uyuyormu hala der.kadın bakar adam uyuyordur ve heyecanla kocasının yanına gider.malum olay yine gercekleşir.sabah olur.misafir kahvaltıda der ki;dun gece bir susadım bir susadım ki sormayın.evin sahibi adamda derki buzdolabında soğuk su vardı acıp icseydin der.bunun uzerine adam da derki maşşallah ne buzdolabıymış kardeşim kapısını acanı miktin.kapıyı acmaya korktum

joe fırlama bir velettir.birgun evde prezervatif bulmuştur ve annesine anne bu ne işe yarıyor diye sormuştur.annesine ne cewap vereceğini bilemez ve baban onunla fareleri olduruyor oğlum der.joe da gulumseyerek anne babam fareleri mike mike mi olduruo