Fbli:Offf ne manyaq markayız beee.
Gsli:Hooop senin marka olduun yerde etiketi ben koyarım kuzum.
Fbli:Kadıkoyde sana etiketi koyarım arkadAş.
Gsli:Arkadaş bende sana ekmek getirim balını sureriz ohh bide kaymak...
Blkli:Carşı Dunyaya Karşı.
Gsli:Sen nerden cıktın lan.
Bjkli:Carşı dunyaya karşı.
Fbli:Anladık arkadaşım.Birtane cakacam kartal mısın nesindir ucup gidecen.
Gsli:PFF arkadaşlar raytıng duşuyor komedi yok ortada kızacak forumtr dekiler dur bir turku patlatam.
Ahsinleri fener yazar ....... fenerbehce ne mutlu biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppp.
Fbli:Oha o neydi .
Bjkli:Rtuk.
Gsli:No beeee o bizim genconun havalı kornası.
Tsli:Uşaklar ben rtukten geliorum.
Bjkli:Sıkma be ora karadeniz olmasın.
Tsli:Lan yemediler.Ama nasıl espiri.
Alex:Lan zaten donduk kievde bide sen bune la.
Guiza:Ağğğleeexxx pas attt nuriya elden gidir gol atmam gerk.
Gsli:Lan guiza sus reyting altust oldu.
Bjkli:No neden ust alt deil neden alt ust lan .................................................. .................................................. .......biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
Gsli:Nedion lan .................................................. .................................................. .................................................. .............................bippppppp.
Fbli:Offf hepinizi .................................................. .................................................. ............................bip....
Rtuk:Susunn hepinizi hepinizi ahhhhhh ..................... biiiiiiiippppp ayağımı taşa carptım ....................... biiiiiiiiiiiip.
SoN
Rtuk:Ağır ceza mahkemesi kararıyla hapse girdi.
Gsli:Ultraaslan tarafından kurtarıldı.
Fblionarak oldu.
Bjkli:CokBilmişlikten kekeme oldu cok konuştu.
Tsli:Trabzona dondu.