Oncelikle herkese kocaman sevgi dolu haftasonlarııııı

)
Ben bir yıllık evliyim tam 15 martta

dun hamiş olduğumu oğrendim iki gun daha bekleyemedim dun soyledim yıldonumu surprizi sana hediye aldım diye kutuyu verdim

eşimde şok tabi

herneyseeeee gelelim nasıl hamiş kaldım ve belirtilerim nelerdi

ben bir yıldır evliyim dediğim gibi evlendikten 3 ay sonra eşim korunmayı bıraktı bebek istiyorum dedi 2 -3 ay baktım tık yok tabi ben cok istemediğim icin o zamanlar ilgilenmiyorum ama 3 ayın sonunda birden neden olmuyor acaba dıye dusunmeye başladım. Daha sonra doktora kontrole gittim ben kist cıktı ve idrar yollarımda bayağı iltihap cıktı(evlenmeden oncede bende hep olurdu) ilgilenmediğim icin ilerlemiş. Bana biraz zor hamile kalırsın once iltihabın icin başlayalım tedaviye deyip antibiyotik vs yazdı. Tabi ben kullanmadım( ilac icemiyorum

) doğal yollarla cozmeye calıştım kiraz sapı aldım onu kullandım 15 gun sonra ara verdim sonra tekrar ara ara ictim duzenli icmedim yani onuda. Gel zaman git zaman evliliğimiz 8 ay oldu eşim hala korunmuyor ama ben gercekten kafama takmamaya calışıyorum bir yanım kendini yiyip bitiriyor ama bir yanımda daha erken zaten diyor birde doktor moralimi bozunca daha doktora falan gitmek istemedim. Kasım gibi ben kafa dağıtmak icin ise girdim 9aylık evliyim o zaman. İşe girince bana cok iyi geldi cunku evlenmeden once zaten hep calısıyordum nasip şirketim kuculmeye gitti bende yeni evlenmiştim evimle ilgilenmek istedim vs vs eşimle 3 ay falan daha gezelim dedik cunku tam korona zamanı evlendik hep yasak yasak gezemedik bir gun sonra duğunler iptal oldu ucuz yırtmıştık

Eşim tekrar cocuk konusunu actı. Bende bakarız diye geciştirdim ama o an icime bir şey oldu ne zamana kadar erteliceksin artık yuzleş korkularınla belki hic cocuğun olmayacak doktora kızdın diye tedaviyemi gitmiyeceksin dedim. O sırada instagramda biraz gezineyim daha sonrada randevu alayım dedim. Rabbim ol diyecek işte bana bir vesile cıkardı

Keşfetimde bir bebek resmi cıktı o kadar guzel ki tıkladım. Bır bayan altına cok istiyorum dua edin yazmıs başka bir bayanda cakşır suyu kullan kesinlikle ben 3 yıldır tedaviden tedaviye kosuyorum ilk icmemde hamile kaldım yazmış. CAKŞIR ismi o kadar değişik geldiki araştırdım hemen ne zararı olacak bir dene dedim. Aktardaki abi hazırıda var kokude var dedi ben hazırına nıyeyse yok dedim ama onunlada hamile kalanlar var bilginize. Kendim kok alıp yapmak istedim. Reglimim bittiği gun yumurtlama gunune kadar 15 gun ictim sonra icmemeniz gerekiyormuş bıraktım. Bir parcasını demliğe attım uzerine su ekledim birlikte kaynattım sonra surahiye doldurup dolaba koydum bittikce yaptım 15 gun ictim. Sabahları ac karnına ictim. Yarım cakşır yarım normal su koyup iciyosunuz. Hepsi caksır suyu olmayacak yani. Birde not duşmek istiyorum ek olarak bu cakşırı ictiğim ilk gun eşimle alışverişe gittiğimizde kuru incir gordum niyeyse icimden bir ses al dedi

cakşırı ictikten sonra ac karnına birde hep kuru incir yedim bi tane. 15. Gun yumurtlama gunum ilişkiye girdim cakşırı bırakmadım ama iki gun daha ictim hep icimden gelen sesi dinledim

o haftanın sonunda bir ruya gordum kız bebeğim olmus ve onu emziriyodum. Sabah kalktım Allah Allah falan diyorum

sonraki haftada eşim hamile gordu ruyasında beni ama ben hala ihtimal vermiyorum yok bee diyorum

Ve size en onemli noktayı soyluyorum gercekten kafanıza takmadan oluruna bırakmanız. Ben cakşır iciyorum olcakmı olmicakmı falan bir kere bile duşunmedim bayan yazınca deneyeyim dedim nası olsa olmaz herhalde ya diye o kadar rahattım ki kafama hic takmadım yani cunku cakşırın başka faydalarınıda okudum aslında biraz diğer faydaları icin iciyodum hep doktora gidicem bebiş icin diyodum. Regli 10 mart olmam gerekiyor iş yerindeki arkadasımla 4 aydır hep aynı gun oluyoruz

o oldu ben olmadım. 2 gun gecti ben hala olmuyorum. Birden bana dondu hamilesin sen git test yap dedi ben hala yok yaaa stresttir diyorum. Ertesi gun oldu yani dun

sabah geldi yanıma oldunmu dedi yok dedim test almıs cebime sıkıştırdı git yap dedi hahaha canım arkadasım

ben yok ya derken aklıma bir anda kız bebeği emzirdiğim ruya geldi gidip yaptım ve cift cizgiyi gorunce ben şooook. Cunku ilk denediğimiz aylarda hep tek cizgi gorup ustune birde doktor sen zor hamile kalırsınn diyince nası ya diye birden ağlamaya başladım

aksam eşimde evlilik yıldonumumuz icin yer kiralamıs bana surpriz yaptı eşyalarını topla haftasonu kacamağı diye kendimi tuttum soylemedim

ama araba gordu zorla actı kutuyu oda oylece oğrenmiş oldu

yani once kafanıza takmayın

2) cakşırı kesinlikle deneyinnnnn

3) kuru incir, corek otu bal karışımı yapın ben sadece kuru incir yedim.
Belirtilerimi soyluyorum cunku bir cok kadın bende şu var hamilemiyim diyor

1) kasık bolgem cok şiş duruyordu yani vajina bolgem bildiğiniz şiş
2) bir kac kere sık sık değil vajinamda değişik boyle baskı gibi birsey hissettim ve kasığımdan bacagıma bi kac kere zonklama gibi bisey oldu
3 ellerim aşırı aşırı kurudu cok ciddiyim ilk defa ellerimi boyle goruyorum 26 yıldır

resmen kabuk bağladılar
4 regli gunumden bir iki gun once eve geliyorum sadece uyumak istiyorum ama gozlerimi acamıyorum kolumu kaldıramıyorum oldugum yerde uyumak istiyorum bacagımı bile eşime kaldır dedim inanırmısınız

ama cok sık olmuyor 2 yada 3 gun oyle oldum sonra olmadım
5 karnınız regli olucakmıssınız gibi ara ara ağrıyor suan hala agrıyor
6 surekli değil ama bazı şeyleri yedikten sonra hafif bulantı hissettim ama regli gunum ve gecikten sonra, canım aşşırı tatlı istiyodu ben yine regliden dedim ama cok ciddiyim hayatımda 3 4 cikolata ust uste hic yemedim ama nası bir tatlı istegidir 4 tane yedim ust uste

Diş hassasiyeti yaşadım birdeee
kesinlikle goguslerimde sızlama yok sadece sol gogsume dokununca agrı oluyodu regli yaklasınca zaten dokununca hassastı yanii suan hala gogus agrım yok
sık sık idrara cıkmıyorum
Yani herkesinki bir değil arkadaslar

benim arkadasım gogsune dokunamazdı sızlıyo derdi ben hep bendede oyle olunca hamile oldugumu anlarım diyodum ama yok alakası yok hala hic bir sey yok. Yani oluruna bırakınn

Pazartesi saglık ocagına gidip kan testi yaptırıcam rabbim isteyen herkeseee nasip etsin insallah