Onlar Balon

Johny annesiyle birlikte banyo yaparken,goğuslerini gostererek sorar; "Anne,bunlar nedir?" Nasıl cevaplayacağını bilemeyen annesi, "yarın kahvaltıda babana sorarsın" der ve unutmasını umit eder. Ama johny unutmaz ve ertesi gun kahvaltıda babasına sorar, Babası şoyle yanıtlar,"Onlar balon cocuğum, annen olduğu zaman o balonları şişireceğiz ve annede cennete ucacak". Birkac hafta sonra johny'nin babası eve birkac saat erken gelir.Johhny ağlayarak babasının yanına koşar."Baba koş annem oluyor." Babası cocuğu sakinleştirmeye calışırken sorar,"neden annenin olduğunu duşunuyorsun?" Cocuk ağlamaya devam ederken anlatır, "Harry amca annemin balonlarını şişiriyordu,ve annem de soyle bağırıyordu " Tanrım,geliyorum "

Kadeş Savaşı

Tarih dersinde oğretmen birini tahtaya kaldırmış ve sormuş:
-Oğlum Kadeş Savaşını kim yaptı?
Cocuk hemen yanıtlamış:
-Hocam vallahi billahi ben yapmadım.
Hoca sinirinden cıldıracak. O sinirle dışarıya cıkmış, koridorda Matematik oğretmenini gormuş ve durumu Matematik oğretmenine anlatmış:
-Hoca hanım bu oğrenciler beni cıldırtacak; Kadeş Savaşını kim yaptı diye soruyorum, vallahi billahi ben yapmadım diye yanıt veriyorlar, cıldıracağım...
-Hocam uzulmeyin cocuktur bunlar hem yaparlar hem de yapmadım derler... Tarihcinin sinirleri iyice tepesine cıkmış ve soluğu Mudur Beyin odasında almış.
-Mudur Bey bu nasıl bir okul, ne oğrencisinde hayır var, ne de oğretmeninde; oğrenciye Kadeş Savaşını kim yaptı diye soruyorum, ben yapmadım diyor, oğretmene durumu anlatıyorum, bunlar cocuktur hem yaparlar hem de yapmadım derler diyor, kafayı yiyeceğim.
Mudur Bey: Siz hic kendinizi uzmeyin Hocam, bunda merak edilecek birşey yok, şimdi Bakanlığa bir yazı yazar ve Kadeş Savaşını kimin yaptığını sorarız... Tarih Oğretmeni aldığı yanıt ile oracığa yığılıp kalmış ve Mudurden bir hafta izin almış...
Bir hafta sonra Bakanlıktan bir yazı:
Bu yıl odenek olmadığı icin Kadeş Savaşı yapılamayacaktır. Bilginize...

Jim ile Mary

Jim ile Mary akıl hastanesinde iki hastadır. Bir gun hastanenin yuzme havuzunun etrafında dolaşırken Jim aniden suya atlayıp en dibe batar. Bunu goren Mary hemen ardından atlar ve dibe kadar yuzup Jim'i kurtarır. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranışı hastanede olay olur. Bunu duyan başhekim de Mary'nin artık iyileştiğini duşunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. İşlemler yapılır, belgeler cıkartılır, Başhekim ayni gun Mary'nin yanına gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan oturu anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, intihar etmiş. Az once odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye. “

Alkol Muyenesi

Miami 'de ustu acık spor arabasıyla gezen sarışın afet'i trafik polisi durdurur.
- Hanımefendi ehliyetinizi gorebilirmiyim ?
- Nedir o?
- Hani arac kullanırken yanınızda taşımanız gereken belge,kredi kartı boyutlarında ve uzerinde resminiz olur.
- Sarışın bayan cantasını aracın koltuğuna boşaltır ve ehliyeti bulur ve memura uzatır.
- Hanımefendi ruhsatı gorebilirmiyim ?
- Oda ne ?
- Tabiri caiz ise aracınızın kimlik kartı. Genelde torpido gozunde bulunur.
- Bayan torpido gozunu bulur ruhsatı uzatır.
- Trafik polisi evrakları alıp aracına biner ve merkezle telsiz bağlantısı kurar. Merkezdeki gorevli memur aracı kullanan sarışın mı diye sorar ?
- Evet
- Peki super bir mini eteği varmı ?
- Evet
- Goğusleri gomleğinden taşıyor mu ?
- Evet
- O zaman sen ona doğru yaklaş ve fermuarını indir.
- Polis memuru merkezdeki arkadaşına bağırarak boyle bir şey yapamayacağını soyler ama ısrarlara fazla dayanamaz. Sarışın bayanın yanına yaklaşıp fermuarını indirir.
- SARIŞIN BAYAN COK ŞAŞIRIR . YİNE Mİ ALKOL MUAYENESİ !!!!!!!!!!!!!!!!

Sarışın Barı

Kor bir adam yanlışlıkla Bayanlar Barına girer. Bara doğru ilerler ve bir icki ısmarlar. Biraz oturup, ickisini yudumladıktan sonra barmene seslenir: "Hey, bir sarışın fıkrası duymak ister misin?" Birden bar, bomba duşmuş gibi sessizleşir. Kor adamın yanında oturan kadın, tok bir sesle: "Hey bayım," der "bu fıkrayı anlatmadan once bilmeniz gereken beş şey var. Birincisi, barmen sarışın bir kız. İkincisi kapı gorevlisi sarışın bir kadın. Ucuncusu, ben 1.90 boyunda karatede siyah kuşaklı bir sarışınım. Dorducusu, sağınızda oturan kadın profesyonel bir halterci ve sarışın. Beşincisi, benim yanımda oturan kadın profesyonel gureşci ve sarışın. Yine de bu fıkrayı anlatmak istiyor musunuz?" Kor adam bir kac saniye duşunur, sonra başını sallar: "Hayır, hic sanmıyorum. Beş defa anlatamam."