KaVGa FaSHı
Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden onumuzden inanılmaz guzel bir kadın gecti. Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim. Bu durumun farkında olan karımın şu sozleri ile kendime geldim. "Bakma faslın bittiyse kavgaya gececeğim!"

Duz mantık
Eğer bir sokakta yuruyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından gecip birkac adım sonra onune geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını gorurseniz bilin ki Trabzon'dasınız.

Hevesli
Kardeşime araba kullanmayı oğretiyorum. Cok hevesli... Bana; "Abi cok kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!" diyor. Cevabım; "Hııı... Ama tek canın var..."

Potansiyel Musteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek uzerinde gecti. Ben ağzım acık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı actı ve bana: ''Gordun mu bizim muşterileri... Hey maşallah!'' dedi.

Toplamda
Gecen gece nobetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu icin sadece aramızda guluşerek konuyu kapatıyoruz.

İnecek var
İneceği durağa gelmesine rağmen durmayan otobus şoforune yaşlı teyzenin yorumu "Oğlum niye durmuyorsun? Evine mi gotureceksin beni?"

Sarısın Hamile Hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana donup; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Uzulme oyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun icimdeki insan sevgisine!

Ne Yedin Sen !!
Babasının gobeğini gosterip ''Bu ne?'' diye sorup anlamlı bir cevap bekleyen cocuğa kaba ruhlu, ayıdan bozma, cocuk psikolojisinden bihaber babası tarafından ''B..k !'' diye cevap verilirse o cocuk da ''Ne kadar cok yemişsin!'' cevabını verir doğal olarak. Aferin cocuğum!