Su Almak İcin Okyanusa Gitmişler.
20 Yıl Sonra Varabilmişler
Ama Kova Almayı Unutmuşlar.
Diyeri Ben Alır Gelirim Ama Ben Gelene Kadar Su İcmiyeceksin Demiş Ve Gitmiş.
Aradan 60 Yıl Gecmiş Gelen Giden Yok Demiş Ben İciyimde Neslim Tukenmesin Tam İcecekken Calılardan Ses Gelmiş
BAK BOYLE YAPARSAN KOVA ALMAYA GİTMEM

.................................................. ..................................
Yakışıklı Alımlı Bir Erkek Yolda Yuruyordu. Arkasından Guzel Bir Kiz Yaklaştı Ve Sizi Cok Seviyorum ...Ne Olur Bana Karşılık Verin Dedi. Genc ; Benden Sana Yar Olmaz. Bak Arkamdan Abim Geliyor, O Daha Yakışıklı, Seni hem Mutlu Eder Dedi. Kız Arkasına Baktığında Cirkin’mi Cirkin Bir Erkek Geliyordu. Kız ; Ben Sizi İstiyorum Dedi. Gencin Cevabı ; Eğer Beni Gercekten İsteseydin Donup Arkana Bakmazdın
,.................................................. ........................
Elma=Vitamin | Vitamin=Guc | Guc=Başarı| Başarı=Para|Para=Sevgili| Sevgili=Stres| Stres=Kanser| Kanser=Olum| Elma isteyen varmı?
.................................................. .............................

Universite son sınıf oğrencisi yazılı sınavından kalınca doğru hocasının yanına gider.Siz beni sınıfta bırakarak hayat atılmamı onluyor ve beni cezalandırıyorsunuz işin bu yanını hic duşundunuzmu?
Tabii duşundum hocanın gorevi bilgi olcmek yeterli olmayanı sınıfta bırakmak değilmi?
İyi o zman size bir teklifim var bir soruda ben size soracağım doğru cevabı verirseniz ben kotu notumu kabul edip sınıfta kalacağım bilemezseniz notumu duzeltip sınıfı gececeğim.
Hocanın keyfi yerinde teklifi kabul eder ve oğrenci sorar.
Yasal olup, mantıklı olmayan nedir? Mantikli olup, yasal olmayan nedir? Ve de, ne mantıklı ne de yasal olmayan nedir?
Hoca uzun uzun duşunur ama cevabı bulamaz İddia gereği ogrencisine iyi not vererek sınıfı gecirir.
Ama aklı da soruda kalır Sonunda sınıfın en iyi ogrencisini cağırır, olayı anlatır ve sorunun yanıtını bilip bilmediğini sorar.
Ogrenci hemen cevap verir :
"Siz 65 yaşındasınız ve 23 yaşında bir kadınla evlisiniz Bu yasal ama mantıklı değil Karınızın 25 yaşında bir sevgilisi var Bu mantıklı ama yasal değil Siz karınızın sevgilisini, zayif alıp sınıfta kalması gerekirken iyi not verip mezun ediyorsunuz Bu ise ne mantıklı, ne de yasal"

.................................................. ....................................
adam yepyeni porshe'yi almış deniyormuşbastıkca hızı artmaktaymış100,150,200,250 birden karşısına bir tabela cıkmış:yavaşla 50km aman her seferinde bizi bulur tam gazladık yol calışmasına denk geldik!soylenip seri bir şekilde vites kuculttmuş 43 arbanın hızı 50 km duşmuşbir sure boyle bir tabela daha yavaşla 40 km boyle yol calışmasıda olurmu?soylemeleriyle vitesi daha da kucultmuş Bir sure sonra yavaşala 30 km yazılı tabela gormuş hızını 30'a duşurumuşArtık Porshe isyan sesleri cıkartmaya başlamış Bir tabela daha:Yavaşla 20 kmNeredeyse araba durduYine bir tabela yavaşla 10 km Porshe 1'inci viteste 10 km kadar gittikten sonra bir tabela daha cıkmış
YAVAŞLA KASABASINA HOŞ GELDİNİZ