Merhaba arkadaşlar. Eminim coğunuz biliyosunuz. Yeni parlayan bu sulaleyi. Hemen tanıtayım. bu grup 4-5 ay gibi bir surede buralara geldi. Ayşe Yıldız - Everything you are looking for , Life Master kanalı. Olayıda anlatayım. Ayşe yıldız daki adam baba , Diğer kanallardaki de oğulları tam emin olmamakla birlikte damatları diyenlerde var.
Artık Sınırları cok fazla zorlayıp ailevi ortamı biraz geriyorlar ama yine de cok sempatikler super izlenmeler kazanıyolar kanallara da super paralar harcıyolar. Sadece life master gunde 2 milyona yakın izlenme alıyor arkadaşlar yani gunluk en az 1500-2000 tl kazanıyor aynı kategorideyiz biliyorum. Ama halen kartala biniyorlar. Aile ortamı cok değişik buyrun videolar:
Bu eşine yaptığı hareketi halen cozebilmiş değilim.
https://www.facebook.com/Paylasman/v...8010034546651/
Bu life master den bir olay
iclerinde bana en mantıklısı bu arkadaş geliyor.
Kısacası bu 3 aile cocuk kategorisini ele gecirdi arkadaşlar izlemelerimiz cok duşmeye başladı gunde 3 bazen 4 tane video atıyorlar yetişemiyoruz bile. Hic anlamadığım sebeplerle ben bile videolarını izlemeye başladım. Bazen kafam cok farklı yerlere gidiyor. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum?
Artık Sınırları Zorlayan Zorla Kendini izlettiren Slime'ci Sulale
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Artık Sınırları Zorlayan Zorla Kendini izlettiren Slime'ci Sulale