Merhaba Bu başlık Altında her gun yeni Bir Fıkra paylaşıcam sizlerle. Umarım eğlenirsiniz.
__________________________________________________ __________
Temel & Cennet
Oğretmen derste cocuklara sormuş:
cocuklar kim cennete gitmek ister Temel haric butun oğrenciler parmak kaldırır oğretmen Temele sorar:
temel sen niye parmak kaldırmıyorsun
Temel şu cevabı verir:
-annem dediki okuldan sonra hemen eve gel...)
(05.09.2011)
İdam Mahkumu
İdam mahkumu Temel’e son arzusu sorulmuş. Temel: “Beni oğlumun yanına gomun” demiş. Ama senin oğlun yaşıyor demişler Temel’e “Sorun değil ben beklerim.” demiş Temel

(04.09.2011)
Temel ve Sevgilileri
Temel in 3 tane sevgilisi vardir.Biri ogretmen, biri doktor, biri de santralcidir.
Fakat ogretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadasi sorar "Niye
ogretmen de digerleri degil?" diye. Temel de ona doner:
-Ula der, bilmez misin doktorlar "bugun git yarin gel" der, santralci de "su an
mesgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ogretmen ne der? Hadi bir daha
tekrarliyalim...
(03.09.2011)
Trafik Kazası
Temel bir gun traktorle giderken fireni patlar etrafına bakan temel ne yapcanı bilemez bir tarafta kurulu bir pazar diger tarafda oynamakta olan bir cocuk gorur pazara giden yolu secersem cok insan olur cocugun tarafına gidersem bir cocukla olayı kurtarırım der ve ertesi gun gazetede soyle bir manşet pazara giren traktor yuz kişiyı ezdi.temele sorarlar nasıl oldu temelden soyle bir cevap herşey cocugun pazara koşmasıyla başladı.
(02,09,2011)
Bırakmayın
- Komiser bey, beni tutuklayın. Karıma beş el ateş ettim.
- Oldu mu?
- Hayır, bir kurşun bile isabet etmedi.
- Oyleyse neden tutuklayayım seni?
- Karım beni arıyor da!

(29,08,2011)
Savaş Acmasın
12. cocuğu askerde olan temelin 13. cocuğuda askere cağırılır...bu duruma sinirlenen temel;
- Padişahınıza soyleyin şeyime guvenerek sağa sola savaş acmasın...

Fıkra Kısa olduğu icin ..
Birde Karikatur

(28,08,2011)

Bırakmayın

- Komiser bey, beni tutuklayın. Karıma beş el ateş ettim.
- Oldu mu?
- Hayır, bir kurşun bile isabet etmedi.
- Oyleyse neden tutuklayayım seni?
- Karım beni arıyor da!

(27,08,2011)
Kahraman
İki akıl hastası, akıl hastahanesinin bahcesinde yururlerken, hastalardan biri aniden havuza atlamış. Boğulmakta olan hastayı diğeri kurtarmış. Tum hastahane bu olayı konuşmuş. Son olarak doktorlar toplanmışlar 2nci hastanın bu kahramanlığı gosteremesinden dolayı normal olduğuna ve akıl hastahanesinden taburcu olmasına karar vermişler.

Başhekim:
"Sana bir iyi, bir de kotu haberim var. İyi haber senin akıl hastahanesinden taburcu olmana karar verdik. Kotu haber ise arkadaşını banyoda kendini asmış olarak bulduk."

2nci hasta:
"Arkadaşım kendini asmadı. Onu havuzdan cıkardıktan sonra kurusun diye ben astım."
(26,08,2011)

Genel Mudur
Eski genel mudur kovulmuş, yeni bir genel mudur işe başlamıştı. Eski mudur gorevi devrederken, yenisine tavsiyelerde bulundu ve 3 adet zarf verdi. Her biri numaralanmıştı. Başı sıkıştığında birer birer zarfı acmasını soyledi.
Altı ay işler yolunda gitti. Sonra satışlar birdenbire duştu. Ne yapacağını bilemeyen yeni mudur, 1. zarfı actı. Zarfta şoyle yazıyordu:
- Kendinden onceki muduru sucla
Yeni mudur hemen bir basın toplantısı ayarladı ve sorunlar icin kendinden onceki mudurun politikalarını sucladı. Basın ve borsa bu acıklamalara olumlu baktı, şirket hisseleri toparlandı, bu arada da satışlar duzeldi. İşler bir sure daha yolunda gitti. Fakat sonra uretim sorunları cıktı. Genel mudur gecikmeden 2. zarfı actı. Zarfta şoyle yazıyordu:
- Şirketi yeniden organize et.
Genel mudur reorganizasyonu uygulamaya koydu, sorun cozuldu. Fakat bir sure sonra işler yine bozuldu. Yeni mudur 3. zarfı da actı:
- 3 zarf hazırla...
(25,08,2011)

300 Ekmek
karadenizli bir fırına girmiş
-ustacuğum ordan299 ekmek ver da...
-300 olsa olmaz mi
-yok ustacuğum,o kadarekmeği kim yiyecek
(25,08,2011)

Sigara kutusu
temel sigara icmek icin aynalı sigara kutusunu cıkarıp icinden sigara almış.sonra aynaya bakmış dursuna demiş;
-ula dursin bu adam bağa tanıdık geliy.
dursun sigara kutusunu eline almış ve;
-tabii,tanıdik olacak,ula bu benim
(25,08,2011)

Karnındaki Zil Calması
bir hasta gelmiş.ve doktora:
-benim karnımdan sesler cıkıyor
-tamam gec bakalım,demiş
doktor muayesini bitirip hastaya:
beyfendi sizin karnınızda zil calıyor.pasta yiyeceğim derken zili yemiş olmayın demiş.
(25,08,2011)
Sarışın Sinemada
Sarı$ının biri sinemaya girip, filmi seyretmek istiyodu.
Gi$eden biletini aldı.
Birkac dakika sonra geri donup bir tane daha aldı.
Sonra bir bilet daha, bir daha...
Gi$edeki gorevli dayanamadı;
"Hanfendi karaborsa yapıyorsun galiba. Bu kacıncı bilet alı$ın?"
Sarı$ın: "İceride bir deli var." dedi.
"Tam kapıdan girince biletimi yırtıyor. Bende gelip yenisini almak zorunda kalıyorum!"

(25,08,2011)