Play Off’un kulupler birliği tarafından kabul edilmesinin ardından, Mehmet Ali Aydınlar dun katıldığı ozel bir tv programında yeni kuralların da futbolumuza ekleneceğini, renk katacağını duyurdu.
“3 Korner 1 Penaltı geliyor “
Mehmet Ali Aydınlar Play Off projesini cok destekliyor. Ayrıca bu projenin yanına ek olarak şunları da eklemek istiyor. “ Futbolumuza daha da yeni bir soluk getirmek icin 3 korner 1 penaltı uygulamasını getirmeyi planlıyoruz. Bu şekilde macların daha heyecanlı gececeğini duşunuyoruz. Ciddi anlamda bir talep var. Ozellikle Gaziantepspor bu yonde cok olumlu adımlar attı” diye acıklamalarda bulundu..
“Taş kaleler geliyor,ofsayt kaldırılıyor “
Direklerin yerine 2 taşın 9 adımdan yanyana koyulup kale yapılacağını da acıklamalarına ekleyen Mehmet Ali Aydınlar “ Bu şekilde,sahada top direğin ustunden gecti, yok gecmedi gibi tartışmalar yaratıp futbola yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Ayrıca ofsaytı da kaldırıp play off maclarının bir basket macı havasında gecmesi gibi bir projemiz de var. Duşunsenize ayakla oynuyorsunuz ve maclar 90’lı 100’lu sayılarda bitiyor. Ne dersiniz hoş olmaz mı ? “ diye acıklamaları yapıp,studyoyu anında terk etti..
Uzmanlar bunların yapılması halinde, ulkemiz futbolunun daha gelişeceği,ozellikle halı sahalardan yetişen “beyin”,” top gecer adam gecmez”,”raket gibi sol ayak” ,”Milimetreci” gibi oyuncuların yeşil sahalarda boy gostermesine ev sahipliği yapacağına inanılıyor…
+ 4 Fıkra

Doğanın Dengesi
Temel ormanda ağac kesiyormuş, o sırada cevreciler de ormanda yuruyuşe cıkmışlar, Temel'i bu vaziyette gorunce bir guzel pataklamışlar... Temel ustu başı perişan halde koye donerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal boyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağac keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dovdu peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..
-Ula Temel bu ne hal boyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağac keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dovdu peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..
Sincap
Temel İle dursun 5 İla 10 yıl arasında Amerika'da yaşarlar ve orada kurku cok pahalı bir sincap ceşidi bulurlar Turkiye'ye gelirken bundan getirip, uretip, cok zengin olmayı tasarlarlar. Dursun sincabı sırt cantasına koyar ve havaalanından iceri sokar Temel de hemen arkasından havaalanına gelir ve ucağa binerler. Bir sure sonra dursun uyur kucağında bulunan canta yere duşer ve sincap cantadan dışarı cıkar. Hemen Temelin kucağına gelir onunla oynar ve sonra Temel sincabi oldurur.Dursun uyanıp sincabı olmuş gorunce hemen temele sinirle sorar ne oldi buna? Temel cevaplamaya başlar sincap cantadan cıktı kucağıma geldi oradan pantolonuma girdi aleti yakaladı bir sağa salladı bir sola salladı kaldırdı uzerine cıktı İndi cıktı İndi cıktı sesimi cıkarmadım. Sonra biraz aşağı indi taşakları buldu oynadı ,tokuşturdu ceviz zannetti oynadı ellemedim.Biraz daha aşağıya indi deliği buldu yuva zannetti galiba girdi cıktı girdi cıktı yine ellemedim,ama ne zaman cevizleri yuvaya taşımaya kalktı İşte o zaman oldurdim oni.
Cemal'in Karısının Cenazesi
TEMEL, televizyon izlerken telefon acı acı calar... Telefona bakan Fadime, kısa bir goruşmeden sonra telefonu kapatıp, Temel'e seslenir:
- Cemal'in karusi olmiştur da!.. Seni cenazeye cağriyi.. Uzuntusu yuzune yansıyan Temel:
- Pu sefer citmecem Fadume...
- Olir mu Temelum? O senin en iyi usağundur ha. Temel biraz duşunur:
- Adam, ucuncu kez karisinun cenazesune cağriyi Fadume. Pen onu bir kez pile davet edemedum. Ne yuzle cenazeye cideyrum da!..
- Cemal'in karusi olmiştur da!.. Seni cenazeye cağriyi.. Uzuntusu yuzune yansıyan Temel:
- Pu sefer citmecem Fadume...
- Olir mu Temelum? O senin en iyi usağundur ha. Temel biraz duşunur:
- Adam, ucuncu kez karisinun cenazesune cağriyi Fadume. Pen onu bir kez pile davet edemedum. Ne yuzle cenazeye cideyrum da!..
Hangi Makine?
Şişko ve hayli gobekli yaşlı adam gelişmiş makinelerle dolu spor salonunda gorevli antrenore gidip,
-Cok genc ve guzel bir kıza vuruldum
- demiş,
-Onu etkileyebilmek icin hangi makineyi kullanmamı tavsiye edersiniz? Antrenor ona donup baktıktan sonra ,
-Spor salonumuzun hemen girişinde bir ATM var diye cevap vermiş.
-Onu kullanın!
-Cok genc ve guzel bir kıza vuruldum
- demiş,
-Onu etkileyebilmek icin hangi makineyi kullanmamı tavsiye edersiniz? Antrenor ona donup baktıktan sonra ,
-Spor salonumuzun hemen girişinde bir ATM var diye cevap vermiş.
-Onu kullanın!
Alıntı...