Size bir fıkra sunacağım cok guleceksiniz isteyen rep versin isteyen vermesin sorun değil herkese teekkur ederizz .

Uyarı:Hocalarınıza anlatmayın yanlış anlarlar

FIKRA

Eski zamanlarda oğretmenlerle oğrenciler ayrı yemek yermiş.Bir gun bir oğrenci,oğrencilerin tarafının dolu olduğunu gormuş ama oğretmenlerin tarafında bir yer boşmuş koskocaman profosorun yanı ..Gitmiş oturmuş , profosor bunu gorunce sinirlenmiş ve "oğlum burda oturamassın duşun bir okuzle kuş aynı seviyedemidir ?" cocukta "tmm pardon o zamn ben ucarak gidim demiş .Koskoca profosor şok olmuş icinden "ben nasılsa seni yakalarım"demiş.Profosor bir sınıfa ders anlatmaya gitmiş bakmış o cocuk profosor icinden "işte seni yakaladım seni sozlu edimde gor" demiş.

-Kalk bakalım evladım seni sozlu yapim
-tamam hocam yapın
-yolda giderken 2 kese buldun birinde para birinde akıl var hangisini alırsın
-parayı alırım
-oğlum sen kafayımı yedin neden parayı alıyon insan akılı alır ondan yucesi varmıdır ben olsam akılı alırdım
- hocam herkes ihtiyacı olanı alır...
Profosor delirmiş "sen gorursun yazılıda" demiş icinden.sonra yazılı zamanı gelmiş.yazılı olunmuş bakmış cocuğun kağıdına yuzluk kağıt profosor gıcıklığından notu kırmışş kağıdın uzerine sadece okuz yazmış.. kağıdı cocuğa vermiş.
Cocuk"hocam buraya imzanızı atmışınızda notumu yazmamışsınız"

profosor krize girmek uzereymiş tmm ben bunla daha uğraşmam demiş

THE END

BEĞENDİNİZMİ

Bir kadınla en cok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışma yapılıyormuş, dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı buyuk odulu alacakmış. Nam-ı Kemal de oradaymış. Her postadan sonra da duvara carpı atılıyormuş. Alman başlamış 1,2,3.. tıkanmış. İngiliz başlamış 3,5,7.. o da tıkanmış. Fransız 15,20.. derken o da kalmış. Bizim Nam-ı Kemal başlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor. Bakmış kadın iş kotu, Nam-ı Kemal'in duracağı yok, 95.yi yaparken "yok efendim bu 94." diye tutturmuş. Nam-ı Kemal, "Olur mu hanfendi 95 oldu, burada boşuna mı carpı atıyoruz, sayıyoruz" dese de kadın dinlemiyor, "hayır bu daha 94." diyormuş. En sonunda bizimki zıvanadan cıkmış: - "Başlarım şimdi carpına da sana da, sil hepsini sıfırdan başlıyoruz."

Bir gun stadyumda en cok kim boşalacak diye yarışma duzenleniyor. Once Alman boşalıyor ve tam 2 litre cıkartıyor, spiker stadyumdaki seyircilere "2 litre" diye soyluyor. Sonra Fransız boşalıyor ve tam 5 litre cıkartıyor. Spiker "5 litre cıktı" diyor seyircilere. Bizim Nam-ı Kemal geliyor. Spikerin elinden mikrofonu alıyor ve şoyle diyor "lutfen yuzme bilmeyenler stadyumu terk etsin."

Gunun birinde şair bir padişaha ilham perisi gelir ve başlar yazmaya: - "Cıktım ağaca yedim hamını mamını,....?" - "Cıktım ağaca yedim hamını mamını,....?" gerisi bir turlu gelmez. Padişah geceleri uyku uyuyamaz olur şiirini tamamlayamamıştır bir turlu. En sonunda ulkesinin butun şairlerini sarayında toplatır ama yine nafile onlar da bu mısranın devamını getiremez. Sıra en sonunda Nam-ı Kemal´e gelir ve padişah başlar: - "Hadi Nam-ı Kemal getir şunun devamını da ne istersen vereyim sana!" - "Buyrun Padışahım..." - "Cıktım ağaca yedim hamını mamını..." Nam-ı Kemal hemen devam eder: - "Duşersen aşağı gorursun ananın *mını..."

Ulkenin birinde cok azgın bir kadın varmış, kimse bu kadını cinsel doyuma ulaştıramamış! En sonunda akıllara Nam-ı Kemal gelmiş olsa olsa bu işi o becerir demişler ve onu cağırmışlar.. Nam-ı Kemal´in de "Ben bu işi ancak karanlık bir odada yaparım" diye ozel bir isteği olmuş.. Neticede Nam-ı Kemal ve kadın karanlık bir odada başlamışlar sevişmeye... 1 saat, 2 saat 3,5,7,10,15,20 saat olmuş ikisinde de tık yok... 24 saat sonra kadın artık pes etmeye başlamış ve seslenmiş: - "Yeter artık Nam-ı Kemal yeter, ben oldum!" - "Ne Nam-ı Kemal´ı abla ben Recep!" - "Recep mi? Peki Kemal? O nerde?" - "O dışarda bilet kesiyo abla"

yorummm