sabah guzel bir uykuyla kalktınız. mahallenin gazetecisine geldiniz her zaman okuduğunuz gazeteleri istediğiniz.
Dediniz ki "Kardeş bir akşam bir sabah verirmisin". adam ne cevap verecek duşun bakalım. En mantıklısı "Bilader
sana akşam sabah cok gelir sana bir posta yeter".
gazete faciasını atlattıktan sonra kahvaltı sonrası işe gitmek icin minibuse bindiniz ucreti verdiniz arka koltuğa
oturdunuz. Buraya kadar herşey normal ama şofor bir sure sonra bağırmaya başladı " Arkadan vermeyen varmı" hadi
gel cevap ver ne diyeceksin. Tabi ki yine en mantıklısı " kardeş ben arkadan uzattım one gelmedimi ?".
herşeyi unutup işe vardınız oğleye kadar calıştınız oğlen arası geldi karnınız zil calıyor. koşarak bir lokantaya
vardınız. garson bir corba getir!. corbayı afiyetle ictiniz. garson geldi size sordu " abi arkadan ne yersin "
iştahınız tabi kactı ama bir cevap lazım değilmi. İşte cevap "kardeşim once onumdekini al sonra Doner verirsin
heee birde ben arkadan kaymak isterim".
Akşam oldu iş sonrası eve geleceksiniz aynı minibuse bindiniz aman on koltuğa oturun. aferin ucreti verip on
koltuğa oturdunuz şofor tabiki sabahki aldığı cevaptan sonra konuşamıyor. Birkac durak sonra bir evli cift
minibuse binecek ama kadın on kapıdan adam arka kapıdan biniyor. Kadın haklı olarak kocasına sesleniyor "
Kocacığım ben senin yerine de onden veriyorum sen sakın arkadan verme oldumu". Hadi buyur şofor ne desin cevap şu
" Aman kardeşim bozuksa alayım şimdi bu trafikte bozmak zor oluyor bir de onun icin uğraşmayayım
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Makaraya Bak YAaaaaaa (Yanlış Anlatımlarr, Her Zaman Yaşıyoruz :D )