Tuğba Ozay GİP icin CHP'yi sattı

Sıkı bir CHP'li olduğunu soyleyen unlu manken Tuğba Ozay'ı fena işletildi. Ozay, GİP'ten gelen "Bize uye olun. Sizi başbakan yapacağız" teklifini sevinerek kabul etti. Etti ama...

24 Mart 2006 08:34

Aslında ortada boyle bir parti bile yoktu.

CHP uyesi manken Tuğba Ozay, yeni kurulan GİP'ten gelen "Bize uye olun. Sizi başbakan yapacağız" teklifini sevinerek kabul etti. Ancak bunun bir şaka olduğunu oğrenince cok bozuldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Joker programında Yavuz Seckin ve ekibi, bu hafta manken Tuğba Ozay'ı şakaladı. Ozay'ın yakın arkadaşı Vatan Şaşnıaz'la işbirliği yapan ekip, mankeni yeni kurulan ve acılımı 'Guzel insanlar Partisi' olan GİP İstanbul İl Binası'na cağırdı. '90-60-90 Bir Turkiye' sloganıyla yola cıktığını soyleyen parti yetkilileri Ozay'a genel başkan yardımcılığı teklifi yaptı. Beş yıl icinde kendisini genel başkan, on yıl icinde de başbakan yapacaklarını soyleyen parti yetkilileri kısa surede Ozay'ı ikna etti.

Ben de DİP'i kuracaktım

"Ben de gelecekte 'DİP' Dayanışan insanlar Partisi diye bir parti kurmayı duşunuyordum, bu hayatımın en onemli tesaduflerinden biri" diyen Ozay şakalandığını anlayınca cok bozuldu. Joker programı yarın saat 23:30'da TV8'de yayınlanacak

Okuduğumda cok guldum.. :d

Gulelim bakalım ağlanacak halimize, bakalım sonu ne olacak...