merhaba eski sevgilim,
bu sana attığım son mail (yok yok oteki sonlar gibi değil, gercekten de son). zaten sana soyleyecek birşeyim de yok artık. ben, sadece, merak ettim... hala utu yaptıktan sonra fişi cekmeyi unutuyor musun? biliyorsun bu cok tehlikeli ve ben senin (herşeye rağmen) yanarak olmeni istemem. bak istersen utu yaptığın gunlerde bana haber ver, ben seni bir sure sonra uyarayım. ya da en iyisi sen utu yapacağın zaman sana geleyim, ne dersin? tıpkı eski gunlerdeki gibi..
nerde kalmıştım? evet, bu sana attığım son mail sevgili eski sevgilim (sevgili demişken, yeni sevgilin icin şoyle boyle diyorlar, doğru mu?) gecen gun seni aradım. hani şu uzun suredir aradığın kırmızı kazak var ya, onu bulduğumu soyleyecektim ama sanırım numaranı değiştirmişsin. bana soylemeyi unuttuğun icin uzuldum tabi ama olsun mailime cvp atarken numaranı da eklersin. teknoloji ne kadar guzel bir şey değil mi? her turlu tersliğe rağmen sana ulaşabiliyorum.
bu kesinlikle sana attığım son mail. benimle arkadaş kalmayı ne kadar cok istediğini biliyorum, bensiz bir dunya duşunemediğini de ama artık bu duruma alışmalısın. ben senin gibi değilim. senin uzulduğunu gore gore "yeni" sevgilimle seni tanıştıramam ki. eğer bir gun beni tamamen unutabilirsen tekrar goruşmeye başlayabiliriz ama şimdilik bu cok zor eski sevgilim, gercekten zor.. inan sadece seni duşunduğum icin.
ps1: bende unuttuğun kitaplarını ne zaman getirmemi istersin?
ps2: telefon numaranı yazmayı unutmazsın değil mi? sana ulaşmam gereken acil bir durum olabilir.
ps3: istersen resimlerim sen de kalabilir, bensiz kalmak senin icin yeterince zor. resimlerime bakma mutluluğundan da mahrum edemem seni.
hoşcakal sevgili eski sevgilim...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- eski sevgiliye mail