Merhaba Hanimlar,
Bir suredir gebe kalmak icin calışıyoruz ancak olmadı. 2 yıl once plansız bir gebeliğim oldu 12. haftada duşukle sonuclandı malesef. Don 4-5 aydır ovulasyon testi ile takip ederek calışmalar yapıyoruz ve son 2 aydır Klomen kullandım. Ancak Klomen tedavisinde takip yapılmadı, akışına bıraktık. İlk ay olmadi, 2 gun gecikmekle regl oldum. Şimdi 2. Ayımdayım. SAT 18 Kasım ve 13. Gunde ovulasyon testinde yumurtlamayi gordum. O gunleri değerlendirdik. Ertesi gun mantar oluştuğunu farkettim ve uzaktaki doktorumun yonlendirmesiyle fitil kullandım ancak gecmedi. Dun bulunduğum şehirde yeni bir doktora kontrole gittim. Mantar icin tekrar ilac verdi, ve vajinal ultrasonda catlamamis bir yumurtanin yol actığı 3 cm lik kist oluştuğunu gorduk. Oysa ben ovulasyon testi ile catlamayı gorduğumu duşunmuştum. Klomen nedeniyle birden fazla yumurta oluşmuş ve hem catlayan hem catlamayan yumurta olmuş olabilir bunu şu an bilemiyoruz. BAT a 7-8 gun var ve bu aydan hic umut kalmadı mı merak ediyorum. Aranızda mantar ve kiste rağmen hamile kalanlar oldu mu cok merak ediyorum?
Bu arada ovulasyon testleri şu an ikinci cizgi belirgin ama silik, ama sanirim henuz erken.
Yorumlarınızı bekliyorum…
Folikul kisti ve mantara rağmen hamile kalan var mı?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Folikul kisti ve mantara rağmen hamile kalan var mı?