birgun yaşlı bi cift eski gunlerini ozlediklerini soylemişler ve dede:
eski gunlerimizi yad edelim mi?
hadi eskiden olduğu gibi saat 2 de sinemanın onunde buluşalım demiş.
Nine de peki demiş.
Ertesi gun dede beklemiş beklemiş nine gelmemiş.
Eve gittiğinde nine ağlıyormuş. dede merakla sormuş niye gelmedin diye.
Yaşlı kadın ağlayarak "annem izin vermediiii" demiş

Trafik Polisi
TRAFİK POLİSİ ARABAYI DURDURMUŞ VE SORMUŞ.
EHLİYET RUHSAT LUTFEN
TABİ BUYRUN DEMİŞ ŞOFOR VERMİŞ . POLİS BAKMIŞ PROBLEM YOK İLLA PARA ALCAK YA ,
SAĞLIK CANTASI ADAM GOSTERMİŞ,LASTİK ZİNCİRİ ADAM GOSTERMİŞ, MEZDEKE KASEDİ DEMİŞ ADAM BUYRUN DEMİŞ. TAK TEYPE ADAM TAKMIŞ.POLİS BAŞLAMIŞ OYNAMAYA. ADAM ŞAŞIRMIŞ POLİS BEY NAPIYORSUNUZ DEMİŞ POLİSTE EEE EŞŞEK DEĞİLSİN YA TAKARSIN ARTIK Bİ YIRMİLİK DEMİŞŞ

5 Zenci

5 ZENCİ BİR LAMBA BULURLAR VE LAMBANIN İCİNDEN Bİ CİN CIKAR.

" HEPİNİZİN BİR DİLEĞİNİ YERİNE GETİRECEĞİM" DER.

1. ZENCİ BENİ BEYAZ YAP DER VE OLUR.2.ZENCİDE BENİ BEYAZ YAP DER VE ODA BEYAZ OLUR 3.VE 4. ZENCİDE BEYAZ OLMAYI DİLERLER. VE ONLARDA BEYAZ OLURLAR..
5. ZENCİDE BUNLARA DONUP KAHKAHA ATAR VE SONRA CİNE DONUP "BUNLARIN HEPSİNİ ZENCİ YAP" DER.

Bir ciftinn
BİR CİFTİN HİC COCUĞU OLMUYOMUŞ,GEL ZAMAN GİT ZAMAN ALIŞMIŞLAR BU DURUMA.

NESE ADAMIN BİGUN UZUN Bİ SEYEHATE CIKMASI GEREKİRMİŞ.
DONDUĞUNDE EŞİNİN KUCAĞINDA ZENCİ Bİ BEBEK.
ADAM ANLAYAMAMIŞ;
KADIN: SEN GİTMEDEN HAMİLE KALMIŞIM,SUTUM GELMEYİNCE ZENCİ Bİ SUT ANNE BULDUM ONDAN BOLE OLDU ; DEMİŞ.
ADAM BUNU ANNESİNE ANLATMIŞ OLUR OĞLUM BENİMDE SEN DOĞDUĞUNDA SUTUM GELMEDİ İNEĞE EMZİRDİM , BAK BOYNUZLARIN YENİ YENİ CIKIYOO DEMİŞŞ

İki ciddi neden
Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı. "Haydi oğlum, uyan artık. Okula gec kalacaksın..." Oğlu, yarı acık gozlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle "fakat anne, bugun okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oğlunun isteğine karşı cıktı: "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi. "İki ciddi neden soyle bana..." Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı: "Okuldaki tum oğretmenler benden nefret ediyorlar, biiir... Tum oğrenciler de nefret ediyorlar, ikiii... Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini gecerli bulmadı; "bunlar okula gitmemen icin neden olamaz" dedi. "Şimdi hemen kal ve cabuk hazırlan..." Bu kez oğlu iki ciddi neden gostermesini istedi annesinden: "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gosterebilir misin, anne?" dedi. Sabrı tukenme noktasına gelen anne, oğlunun ustundeki yorganı hızla cekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni ondan sonra acıkladı: "Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca bir adamsın..." dedi şoyle devam etti: "İkinci ciddi neden ise, sen okulun mudurusun, oğlum..."