Neler Oluyor

Buyuk sirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili onemli bir arızanın acilen giderilmesi icin bilgisayar muhendislerinden birinin evine telefon eder.
Karsi taraftan fisildayan bir cocuk sesi "Alo" der.
Patron sorar "Baban evde mi?
Cocuk fisildayarak cevap verir "Evet"
Patron sorar "Onunla konusabilir miyim?"
Cocuk fisildayarak cevap verir "Hayir"
Patron sasirarak "Peki annen evde mi?"
Cocuk fisildayarak "Evet"
Patron "Peki onunla konusabilir miyim?"
Cocuk yine fisildayarak "Hayir"
Patron saskin "Orada baska kimse var mı?"
"Evet" der cocuk fisildayarak "Bir polis memuru var"

Muhendislerinden birinin evinde polisin ne isi olduğuna anlam veremeyen adam sorar "Memur beyle konusabilir miyim?"
"Hayir" der ufaklik , "Su anda mesgul"
İyice meraklanan patron: "Neyle mesgul?"
Cocuk fisildayarak cevaplar "
" Annem babam ve itfaiyeci amcalarla konusuyor"

Meraklanan ve endiselenen patron, telefondan gittikce artan bir gurultu duyar "Bu ses de ne?.." diye sorar.
"Helikopter" der cocuk, hala fisildayarak.
Panikleyen patron "Neler oluyor orada" diye sorar.
Cocuk hala fisildayarak: "Arama kurtarma timi geldi"
Patron endiseli ve neler olduğunu bilememenin kizginligi icinde:
"İyi de neyi ariyorlar...?"

Kucuk cocuk hala fisildayarak ve kikirdayarak cevap verir...
"beni..."

Nudist

Kapıdan kapıya satış yapan bir satıcı, bir evin zilini calar. Kapıyı cıplak bir kadın acar. Satıcının şaşırdığını goren kadın:

- Lutfen şaşırmayın. Ben nudistim.
Satıcı rahatlar ve iceriye girer. Evin icinde bircok cocuk vardır.
Satıcı cekinerek sorar:
- Bu cocukların hepsi sizin mi?
- Evet.
- Maşallah, kac tane var?
- Yirmi.

Satıcı gulumseyerek: - Aman hanımefendi, siz nudist falan değilsiniz. Anladığım kadarıyla siz giyinmeye fırsat bulamamışsınız.

Bari boşal da (+16)

Evli bir kadınla sevgilisi, birgun sevişiyorlarmış. Kadın, cok azgın olduğundan sevgilisine donup "Benimle kocamın yanında sevibilir misin?" diye sormuŞ. Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş. Ertesi gun olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengec kactı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim" demiş. Kadın soyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile cıkarmış. O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş. Adam, "Yengec kactı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Cok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der. Adam, "Riski var mı?" diye sorar. O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider." der. Adam, duşunur ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, uc derken, adam, "Ya kardeşim! Cıkmıyor mu? Madem cıkmayacak, bari boşal da boğularak olsun" der...

Yağmur Yağarken (+16)

Kadin kocasi isteyken sevgilisini eve cagrimış.Derken kocası cıkıp gelmiş.Kadin panik icinde:

-Allahim bu nerden cikti simdi,cabuk al kiyafetlerini topla camdan atla kaybol!!!

Adam pencereden asagiya bir bakiyor:

-Hayir atliyamam delimisin nasil yagmur yagiyor gormuyormusun!!!

Kadin deli gibi kosturuyor adami itekliyor:

-Kocam seni burda gorurse ikimizide oldurur.Atlamak zorundasin,hadi cabuk cabukkk!!!

Boylece adam caresiz kiyafetlerini kaptigi gibi camdan atliyor...Ayaga kalkip birde etrafa bakiyor ki bir maratonun tam ortasina dalmis...Bozuntuya vermeden yariscilarla kosmaya baslamis...Tabi ciril ciplak pantolonu gomlegi elinde kosan bir tek kendisi oldugu icin dikkat cekiyor...

Yanindaki kosucu soruyor kendisine:

-Siz hep ciplak mi kosarsiniz?

-Ah evet evet...Ruzgarin ciplak tenime degmesi kadar guzel bir duygu yok...

-Ama ciplak kosarkende hep kiyafetlerinizi elinizde mi tasirsiniz?

-Yaaaa oyle...Kosu bitince arabama biner,giyinir eve giderim diye...

-Gercekten cok ilginc...Peki kosarken hep prezervatifte takarmisiniz?

-Aaa...Seyy...Sadece yagmur yağarken...

Zil Sesi

Kasabanın saygın papazı, bir akşam meyhaneye gider.Yemeğini erken şarabını da o kalabalık meyhanede yudumlamaktadır. Saatler sonra cişi gelir ve tuvalete gider. Cıktığında, meyhanedeki o kalabalık kah-kahalarla gulmekte ve birbirlerini durtup işaret parmaklarıyla papazı gostererek kahkahalarına devam etmektedirler. Buna anlam veremeyen papaz, meyhaneciyi cağırarak neler olduğunu sorar.

Meyhaneci der ki: "Papaz efendi bizim tuvalette pisuarın ustunde belden aşağısı bir kağıla kapanmış, ustu cırılcıplak bir kadın resmi vardır, zaten gormuşsunuzdur"

-Eeee, der papaz.

Meyhaneci: "İşte o kağıdı kaldırınca bizim bu tarafta butun ziller calar da ondan guluyorlar"..

Boku Yedik

2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik".

Biskuvi

Acemi er, levazım başcavuşuna yakınır :
-Başcavuşum, bize yemekte ordek boreği verdiler.Yemin ederim ki, icinde bir gram bile ordek eti yoktu.
-O halde? diye yanıtlar başcavuş.Sen hic asker biskuvisi yedin mi?
-Şey...yani evet, başcavuşum.
-İcinden hic asker cıktı mı, ulan!

Hala Zonkluyor

Bir cumartesi sabahi.. Iki genc kadin golf oynuyorlar. Sarisin olani topu dikmis.. Sopayi oyle bir savurmus ki.. Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkege o hizla carpmis.. Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler.
Sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis..
"Lutfen izin verin size yardim edeyim.. Ben bir fizik tedavi uzmaniyim ve eger izin verirseniz cektiginiz aciyi azaltabilecegimi biliyorum."
"Yooo.. Yooo.. Gerek yok" diye inler gibi konusmus adam, elleri hala bacaklarinin arasinda kelepceli.. "Onemli degil.. Birkac dakika icinde duzelirim merak etmeyin.."
Sarisin israr etmis.. Oyle israr etmis ki adam "Peki" demis sonunda..
Kadin cok yumusak hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once. Sonra adami cimlere uzatmis. Pantolonun kemerini gevsetmis.. Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis..
Biraz sonra sormus..
"Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi.."
"Harika" demis adam.. "Harika hissediyorum.. Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!.."

Bir Defa Gec Gelince

Kucuk Ozcan, okula yeni baslamisti. Bir gun derse nasilsa gec kaldi. Ogretmen:
- Bir daha boyle gec kalirsan seni sinifa almam.
Kucuk Ozcan basini onune egip :
- Ben simdiye kadar okula, hep sizden once geldim. Sizi hic boyle azarladim mi?

Duz Mantik

Ogretmen, dersi ilgisizce dinleyen ogrencilerine sormus :
- Allah hepimizin cennete gitmesini istedigi halde niye cehenneme gonderiyor?
Ogrencilerden biri ogretmenin sorusuna soruyla cevap verir :
- Ogretmenim siz bizim 5 almamizi istediginiz halde niye sinav yapiyorsunuz?

Zar Formulu

Ogrencinin biri sinavda sorulari yanitlamak icin zar atiyormus.
1 gelirse A,
2 gelirse B,
3 gelirse C,
4 gelirse D,
5 gelirse E,
6 geldigi zaman ise tekrar zar atiyormus. Bir atmis 6 gelmis, bir daha atmis
yine 6 gelmis,bir kac defa daha atmis yine 6 gelince :
- Bu soru cok zor, ben en iyisi bir sonraki soruya geceyim, demis...

Dudak Izleri

Bir kiz yurdunda soyle bir sorun yasanmaktadir. Kizlar, sabah dudaklarina ruj
surdukten sonra aynayi operek dudak izi birakmaktadirlar, bunlarin
temizlenmesi sorun olmaktadir. Yurdun muduru birgun yurtta kalan kizlari ve
tuvaletleri temizleyen hademeyi tuvalete toplar. Kizlara yonelik soyle bir
konusma yapar :
- Bazilariniz dudaklarina ruj surdukten sonra aynalari operek dudak izi
birakiyorlar. Hadememiz bunlari temizlerken cok zorlaniyor. Simdi ne kadar
zorlandigini hepberaber izleyelim...
Sonra bir isareti ile hademe fircasini klozetlerden birine daldirip aynayi
temizlemeye baslar. O gunden sonra aynalarda bir daha dudak izine
rastlanmaz...

Tepeden Inme

Baba balik yavru baliklara nasihat ediyormus,
- Oltaya kanmayin, yem filan degil, basbayagi bir tuzaktir olta. Ondan kacmak
mumkundur. Yedi sekli vardir oltanin, falan filan derken, yukaridan bir ag
inivermis tepelerine.
- Bu da ne, diye bagirmis bir kucuk balik.
- Buna tepeden inme denir, demis baba balik, kurtulusu yoktur.