Merhaba arkadaşlar.
Forumu uzun suredir dışarıdan okuyucu olarak takip etmekteyim. Kimi zaman gereksiz paranoyak mesajlar, kimi zaman guzel, faydalı oneriler okuyorum. Kendi konum hakkında da hem bilgi vermek, hem gelişmelerden haberdar etmek, hem de belki işe yarar bir fikir almak icin uye oldum.
5 senelik evliyim ve 34 yaşındayım. 1.5 senedir bebek istiyoruz ama cok da uğraştığımız soylenemez. Duygularımız boyle gidip gelirken, 1 hafta kadar once hamile olduğumu oğrendik. Once cubuk testinden anladık, sonra da gidip keseyi gorduk. Buraya kadar 5 haftalık hamileydim ve en ufak sıkıntım goğus ağrılarım ve baş donmelerim dışında bir sorun yoktu.
Ta ki gecen hafta Cuma'ya kadar. Yaklaşık dort gun devam eden kahverengi lekelenmelerden sonra (ki bunun icin doktoruma gittim, ultrasonda kesenin gayet normal olduğunu, cevresinde kanama olmadığını soyledi), okula gitmek icin hazırlanırken ( oğretmenim ) birden kanamam geldiğini hissedip wc'ye koştum. Regl kanamasından farklı olarak tazyikli bir kanamaydı ve yaklaşık 15 sn kadar surdu. Hemen doktorda aldım soluğu. Bakıldı ve yine sorun olmadığını, dinlenmem gerektiğini soyledi doktorum. İğne ve progestan kullanımına devam etmem soylendi (progestanı bir gun once gittiğimde vermişti, iki tablet kullandıktan sonra kanama olayı yaşandı).
1 haftalık rapor yazdıktan sonra rahatlayarak eve geldim ve bugun tam tum kahverengi akıntım kesildi, herşey iyiye gidiyor derken, bir onceki kadar olmasa da kanamam oldu wc'de. Yaklaşık 5-6 damla kadar. Şimdi baktığımda hafif siyahımsı bir damla kan goruyorum pedde.
Lafı cok uzattım. İlk hamileliğim, biraz pek canlı olduğum icin kendimi cok mu hırpaladım bugune kadar ayırt edemiyorum cok. Sonraki kontrolum iki gun sonra. İlaclarıma devam ediyorum ve yerimden mumkun mertebe kalkmıyorum. Ailemde de boyle bir anısı olan yok.
Benzer durum yaşayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Gelişmeler konusunda bilgi vereceğim, desteğiniz icin şimdiden teşekkurler.
Bir de minik anket ekliyorum, katılırsanız mutlu olurum deneyimli hamişler