Biliyorsunuz 4 mart forumtr nin 2. yıl donumuydu. İstanbul'da da yurdun dort bi yanında oldugu gibi şenlikler yapıldı. Biz bunu 5 marta aldık katılacak arkadaşların daha rahat gelebilmeleri icin. (malum iş,guc,aile vss.)Neyse buluşmamız oldu harikada oldu benim gozume takılan veya takılanlardan edindiğim bilgilerle,

ForumTR 2. Yıldonum İstanbul Buluşması Absurd Notları

1-) Sabahın korunde buluşma heyecanıyla saatin kac olduguna bakmadan forumda verilen 3 numaradan birini aradım. CAldıı caldıı en sonunda bir uykulu ses actı. Efendim dedi Dedim ben senin efendin değilim basit bi userım ben dedim Bu kişi CAPKIN'dı tabiki. Ama ondaki o bugulu sesi duyunca buluşmaya gelme hevesim bi hayli artmıştı Şayet CAPKIN'da akşamdan kalmaki heralde alemlerden gelmiş gec yatmıştı

2-) DJ SONSUZLUK'un bir gece oncesinde kadıkoy iskelesinde nasıl birbirimizi tanıyacagız sorusuna "olm zaten o gun orda bi toplu olarak grup biz olcaz illaki anlaşılır" demiş olması bende bir huzur yaratmıştı ama ... Ama ben ve diğer uyeler akıl edemekki 5 martın aynı zamanda kadınlar gunu oldugunu Oğleden kadıkoye gittiğimde otobusler dolusu bayanın inip yuruyuş yapması , akın akın herkesin grup olarak bu gunu kutlaması, onu bırak hava guzel die okul yada iş arkadaşlarının "hadi bugun toplanalım" mantığıyla bir arada durması. Bian 340 bin uyeninde bugun bulaşacagı kavramını kafamda uyandırdı Hayır okadar bayan uye oldugunu bilmiyordum :=) DJ in 70 kişi gelecek kavramının aslında 70.000 lerde oldugunu anlamıştım :=))

3-) Forumda bir takım karışıklıklardan dolayı herkese ulaşmak icin belli yerler belirlenmişti . Bu yerlerden biri olan kadıkoy iskelesinde her yanaşan vapurla wovozanın a4 kadıgı uzerinde yazan "ForumTR 2. Yıl" yazısını havaya kaldırması. Halk tarafından alkışlarla karşılandı :=) Orda bayagı bi bekledik herkes icin oyleki artık vapurdan inen bir kişini tel konuşmasından duydugumu size aktarmak istyorum :
"Alo he baq ben şeydeyim şimdi vapurdan indim şeydeyim ee baq.. hım.. hehe baq forumtr2 yazıyo bi tabela var ben onun ordayım hadi bekliyorum." :=))))

4-) Haliyle kalabalık olmaya başlayınca, iskele gorevlisi bi ara gelip hayırdır ? die bi soru attı ortaya Dj nin şakayla icimizden bir kacını canlı bomba olarak tanıtmasıyla guvenliğin telefona koşup ozel timi araması bugunun enteresan gececeğine işaretti :=)

5-) Toplanıp daha onceden belirlenen cafeye giderken DJ eski forumtr uyesi olan 5-6 bin kişilik bayan grubu selamladı. Fakat bayan uyelerden bazıları dj ile fotograf cekilmek isteyince enterasan bir tablo oldu. Oyleki biz 50-60 kişilik grup bir anda o 5-6 bin kişilik grubun en onunde olmuş başı biz cekiyomuş gibi olduk en baştada DJ var tabi :=) hatta o anda bir cok gazeteci ForumTR Cumhuriyeti adı altında fotograf cekince kacarcasına ordan uzaklaştık. Bu yuzden fotoları hemen yayımlayamıyoruz Dj hala gazetecilerle pazarlık yapıyor yayımlanmaması icin :=)

6-) Daha onceden belirlenen cafeye giderken etraftakilerin enteresan bakışlarını kimse unutamaz Bazıları bizi kavgaya gidiyor sansada bazıları forumtr uyeleri oldugunu hemen anlamışlardı. Oyleki istanbul halkının %95 i illaki bir kerede olsa forumtr ye tıklamışlardı :=) binlardan uzerimize atılan gullerden yolumuz kırmızı halıyla ortulmuş gibi olmuştu :=)

7-) Cafeye gelince kapıdaki gorevleri oncelikle Dj yi iceri sokmadı . Biraz arbede den sonra Dj admin şifresini girdi ve teker teker herkes iceri girdi :=) Bir kişi şifresini hatırlayamayınca ismet abi arandı ve gerekli olan gizli soruyu bilince arkadaş iceriye alındı :=))

8-) İcerde ortam harikaydı koskoca bir daire yapan forumtr uyeleri yere uygun şekilde yatarak yukardan bakıldıgında FORUM TR yazısını oluşturdular :=) No war ın bu yazının altına Cizgi cekme denemesi başarısızlıkla sonuclandı :=)

9-) İcerde herşey harika gidiyordu . Yemek siparişleri icin koşuşturan hi_tech,no war ve gece_kusu listede bir takım karışıklık yapınca kola yerine boğurtlen suyu- tavuk yerine cerez hamburger yerine kuzu cevirme getirildi. Bizde ayıp olmasın die bişi demedik :=)

10-) Yonetiminde uyelerle kaynaşmasıyla ortam iyice neşelendi. En cok hedefe maruz kalan ELALI yapılan eleştirilere kulak asmadı. Nie asmadı bizde bilmiyoruz ama asmadı :=) Kitliyorum cunku varım sloganıyla devam eden ELALI ile sohbet inanın hr kula nasip olmazdı.

11-) Pastaların gelmesinin ardından 3 pasta ayrı ayrı masalara dizildi. Ve bianda DJ SONSUZLUGUN elini şıklatmasıyla 3 pasta kutusundan havaya fırlayan havai fişekler herkesi şaşırttı. Havai fişeklerin havada "forumTR 2. Yıl şenlikleri gururla sunar " yazısı bir bucuk saat havada kaldı =) Daha sonra pastalardan birinden peceli bir kızın cıkıp "yandan yandan" demesiyle diğer pastalardan cıkan 2 peceli kızın muzikle birlikte dans etmesi. Yani mezdeke grubnunda o gun bizlerle oluşu gercekten harika bir organizasyon oldugunu bizlere gosterdi :=))))

12-) Yapılan mini tavla tunuvasından Feyza ablanın zar tutuşu kimse tarafından farkedilemeyince turnuva birincisi olması kacınılmaz oldu :=))

13-) Forumun en kucuk uyesi olan Orumcek adam erdem kardeşimizin o gunu mu-yap hakkındaki yazılı acıklamayı okuması hepimizi buyuledi arada kırmızı başlıklı kızın hikayesinide anlatması bazı arkadaşları duygulandırdı :=))

14-) DJ in kopeği Kuki , onunla yakından ilgilenen No_war ı hediyesiz bırakmadı . Gun icinde beraberlikleri gozlerden kacmayan ikiliden kuki nin bir ara toplantının ortasında no war'a yazılı bir şey yazıp kacmasına kimse bir anlam verememişti . Olay daha sonradan acaba bu yazı neden KAHVERENGI denmesiyle ortaya cıktı :=))

15- ) Uzunca bir sure paylaşım yapan forumtr uyeleri kendilerine verilen ozel cihazlar sayesinde birbirlerini defalarca +rep verebildiler :=)) Herkesin ustunde kendi nick ve rep gucu yazılı kartları taşıması, emir komuta zincirini oluşturdu

16-) ELALI'nın uzunca bir sure ses cıkarmamasından dolayı sure aşımına ugrayan uyeliğinin farkına varan CAPKIN abim derhal kendisini dunyaya geri getirdi :=)) ELALI tekrar mod girişi yaparak buluşma ortamına yeniden katıldı..

17-) Buluşmada BAN'LI uyelerinde oluşu dikkatlerden kacmadı. Ozel bir kafes icersinde getirilen banlı uyeler buluşmayı camla kapalı odalardan izlediler :=))

18-) Uzun ugraşlardan sonra getirilen gitar ekibinin telleri evde unutmasından dolayı vur patlasın cal oynasın yapıldı :=) Bazı arkadaşların kalın do dan şarkıya girip tizden cıkması herkesi buyuledi :=)

19-) 6 da buluşmamız biticek olmasına rağmen. Cafe sahibinin "ben bole bir ortam gormedim burayı size devrediyorum" demesi uzerine 7 ye kadar cılgınlar gibi eglendik :=) Bir ara slow calan bir pcada CAPKIN'ın daha onceden banladıgı uyeleri aklına getirip duygulanması dikkatlerden kacmadı :P

20-) Cıkış esnasında herkesin vedalaşması sırasında DJ in uşuyo olması adminlerinde duygularının oldugunu, onlarında hissedebildiğini gosterdi. :=)) Nefl2et in nerdeyse buluşma boyunca yanında oturduğum halde bana cıkışta ya senin nickin neydi demesiyle beynimden vurulmuşa dondum :-) wawozan ın tum gun kamerayla cekim yaptıktan cıkışta kulagıma eğilip "sen bu kameranın Rec tuşunun nerde oldugunu biliyomusun ?" demesi ikinci defa dumur olmamı sağladı )

İşteee istanbul buluşmasından kısa kısa notlar biraz absurd biraz gercekci Herşeyden onemlisi inşallah hani derler ya tum benliğiyle işte ole bi yetkiliden diliyorum ki (o kendini biliyo ) diliyorumki ne olur bari bikac saat acık kalsın konu nolurrr :=)) sağlıcakla kalın..