Tavuklarda Biliyor mu

Bir gun adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan cok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun sure tedavi etmişler.

Sonunda adama sormuşlar,
"Artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?"
adamın cevabı ise
"Ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?"şeklinde olmuş

13
Bir adam evine giderken hastanenin bahcesinden 13,13 diye bağrıldığını duyar.
Merak etmiş duvara tırmanmış.Deliler adamın kafasını tuttukları gibi iceri cekmişler ve 14,14 diye bağırmaya başlamışlar

Kurtardım
Delinin birisi bilmeden havuza duşmuş. Bunu da bir başka deli gormuş ve onu kurtarmak icin havuza atlamış ve kurtarmış. Doktorlar daha sonra kurtaranı cağırmışlar ve tebrik etmişler ve:
Havuza duşeni cağır da, onunla konuşalım demişler.Kutaran deli de:-Olmaz, onu kurusun diye astım.

Plan Bozuldu
Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kacış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır : -Buyuk bir kutuk bulup ilk once 1. kapıyı, 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve herkes başının caresine bakıp kacacak. sabah olunca bir kutuk bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar, 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yonelirler. 3. kapının acık olduğunu goren elebaşları der ki : -Arkadaşlar plan bozuldu geri donun.

Enayimiyim Ben
Delinin biri hastanenin bahcesinde el arabasını ters cevirmiş ve surmeye uğraşıyormuş.
Bunu goren doktor: - Oyle surulmez, duzeltsene arabayı. Deli hemen cevap verir: - Gecen gun senin dediğin gibi surdum akşama kadar kum taşıttırdılar, enayimiyim ben!

Delik
Temel deliler hastanesine dusmus.Odada 15- 20 tane deli varmis.Odada bir delik varmı deliler sraya girip delige bakiyorlarmıis.Temel de merak etmis girmis sıraya...Sıra Temele Gelince ;
- Temel : Burda bişi yok puraya neden bakarsunuz demis.
- Delinin Biri : Biz 20 senedir bakıyoz bişi goremedik de sen bir bakıştamı gorecen demiş.

Havuz
Delinin biri hastanedeki havuza egilip su ictikten sonra, dogrulup agzındaki suyu yere tukurmus .Onu goren baska bir deli;-Ne oldu , demis, suyu niye tukurdun?
Birinci deli:
-Havuza iki seker atmıstım ,yine de tatsız.
Ikinci deli:
-Akıllım tabii tatsız olur.Niye karıstırmadın?

Roman Yazmış
Bir akıl hastanesinde bir deli, oteki deliye:
- Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş.
Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş.
Oteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye:
- Romanın cok ilginc, demiş; yalnız biraz kalabalık, cok isim var icinde.
Kitabı veren deli:
- Al, demiş, ikinci cildini de oku.
Ve kalınca bir kitap daha vermiş.
Yine aradan bir zaman gecmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli:
- Bunu da okudum, demiş; gercekten cok ilginc ama, bu da cok kalabalık; cok isim var icinde...
O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş ustlerine:
- Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kac gundur onları arıyordum.

Duş
Deliler hastanesinde bir deli sormuş;
-Neden şemsiyeyle duş alıyorsun?
Diğer deli cevap vermiş;
-Havlumu almayı unutmuşum da...

Kime Yutturuyosun?
Bir akıl hastası, bulunduğu kaldırımdan karşıya gecip rastladığı ilk gorevliye sormuş :
-Affedersiniz, karşı kaldırım nerede acaba?
Gorevli şaşırmış ama yine de karşı tarafı gostererek :
-İşte şurada, demiş.
-Kime yutturuyorsun yahu... daha şimdi orda sordum, burayı gosterdiler!.

Ben Yabancıyım
İki deli gece yarısı sokak lambasının altında dururken iddialaşırlar. Birisi der bu aydır otekisi inatlaşır hayır bu guneştir der, derken yoldan gecen ucuncu bir şahsa sorarlar. O da "uzgunum ben bu mahallenin yabancısıyım bilemeyeceğim" der.