Mustafa Topaloğlu : Şimdi.. bu forum varya.. eee.. bak şimdi iki elin sesi var.. (saclamaya başladıı an)
Maraton Programı (Erman Hoca, Şansal Buyuka) : Veeeeeee forumun en heyecanlı ennnn guzel yazılarını az sonra uğur oynatıcak.. evet hoccam koca bir forumtr ligi geride kaldı neler diceksin ? şimdiiee şansal bakıosun foruma insanlar yazıo edio daa be arkedaşşşşş o Fontların hali ne? Ama Hoccam yani şimdi olmuyo sen bole ikide bir mudahale cık ayıp yani.. Neyse oynat uğurCum..
İbrahim tatLıses: Şimdi o gurban olduum foruma diyorumki Sizi seviyorum lan Allaaaah cezanızı vereceK bide şarkı yoliim Soliimmmi Solimmi hadi solimm eheheh Foooorumummmmghh sana omrumu verdim ForumuMmmGh seni senden cooookkhh SeVdimgh ForUmumGhh ahhhhhhhhhhh forumumghhh...Lebbeyyyyyyyykkkkkkk yueeehh ulaa
Uğur Dundar: evet sevgili sayın seyirciler tuyler urperten bir dosyayla karşınısdayız... emniyetle ortak gercekleştirdiğimiz bir operasyonda yasadışı insanları kendine ceken bir forum yakaladık.. Forumtr Tuyler urperten bu dosya az sonra ekranlarınızda Arena farkıyla.. Cocuklarınızı lutFen ekrandan uzak tutun..
Bulent ersoy : Dunnyaa guzelleriii ablanıss Foruma kurbannn olsun.. Kemancıııı mustafaaaaa tırmalaaaa yavrucumm ohhhhh sefamız olsunnnn

Tayyip Erdoğan: Evet kaynak araştırma komisyonu forumtrportal.com forumunu ozelleştirmeye karar verdi... şimdi bunu bir şarkıyla kutlayalım."berabeeer yuruduuuk biiiz buu yollardaaaa..."
Mesut Yılmaz: forumtr .......(tik tak tik tak tik tak tik tak ... yarım saat sonra..) ...forumu.......(tik tak tik tak tik tak tik tak ...)... ee..
Reha Muhtar: Efenim, bu gun bir forum keşfettim, bir forum keşfettim, forum kefettim, keşfettim..forumtr foruma internette gezerken rastladım.. İnternette gezerken rastladım.. GEzerken rastladım.. restladım... (bitmeeezz..) (Reha sanatcı sayılırmı yaff
..) __________________