DiŞ gebelİk mİ? Normal olma İhtİmalİ yok mu
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- DiŞ gebelİk mİ? Normal olma İhtİmalİ yok mu
-
27-09-2022, 09:35:34Merhaba fikir ve tecrubelerinize ihtiyacım var, iki yıldır sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyordu tedavi icin bir doktordan randevu aldım ve reglim 4 gun gecikmişti. reglim 4 gun geciktiğinde 1/10 da idrar testi silik cift cizgi cıktı sevincten havalara uctum. doktorla ilk goruşmem olduğu icin aslında tedaviye gelmiştim ama şuan hamilelik şuphem var dedim. 2/10 da hcg testi yapıldı 145,21 cıktı doktor direk kimyasal gebeliktir kimseye soyleme boşuna takip edelim dedi. 3 gun nasıl gecti bilmiyorum surekli araştırıp ağladım. 5/10 da hcg 242,92 cıktı bu seferde cok yukselmemiş ama gebesin gene takip edelim dedi. Ben bu sefer gunlerdir ağladığım kendimi yıprattığım icin oturup ağladım sevinemedim bile o uzuntunun ustune. aynı gun kanamam leke gibi başladı cok hafif aradım olabilir takip et dedi ertesi gun coğalınca gittim hcg istedi 225,83 cıktı erken donem duşuk bebeği kaybediyorsun dedi hic mi kurtulma şansı yok dedim hic dedi. 4-5 gun kanamam devam etti bittikten 7-8 gun sonra tekrar kanamam başladı gidip hcg yaptırdım bu seferde 865,36 cıktı sonucu gosterdiğimde o kesin sağlıksız gebelikti ama şimdi dış gebelik olabilir takip edelim diyor. yani takip edelim dışında birşey oğrenemiyorum. fikri olan var mı?