Merhaba oncelikle,

Yaklaşık 3 yıldır TTNet lanetlisiydim. Hattımı 25 Mart 2016 tarihinde kapatmama rağmen hala faturalandırmalar, faizler ve bir ton ıvır zıvırla uğraşıyorum.

Hattımı 25 Mart 2016 tarihinde Turk Telekom mudurluğunde "ıslak imza" vererek kapattırma talebinde bulundum. Hattıma ait tum borcu "227 Lira 46 Kuruş" odeyerek, makbuzla birlikte başvuruyu yaptım. Aradan 2 gun gecti beni aradılar TTNet'den.

"Gelin şu an kullandığınız paketi size yuzde 25 indirimli verelim. 24 ay taahhut ile bizde kalmaya devam edin." dediler. Kesin bir dille "Hattımı kapatın, beni de bir daha aramayın." dememe rağmen 5 dakika sonra "... abone no'lu hattınız dondurulmuştur." mesajı geldi. Hattımı kapandığını duşunup telefonu koydum kenara. 5 dakika sonra tekrar bir mesaj ;

"... abone no'lu hattınız, talebiniz uzerine tekrar acılmıştır." diye bir mesaj geldi.

Tekrar aradım ve n'oluyor diye sordum. "Az once sizi aradık kampanyayı onayladınız." dendi. Ses kayıtlarını dinlemek istedim yok işte bunlar gizli cart curt dendi. Tekrar gittim tekrar imza verip "28 Lira 98 kuruş" acma kapama bedeli odedim ve 2 gun sonra tekrar aradılar. Ana avrat kufur ne varsa saydım sovdum ve kapattım telefonu. Hattım o an kapandı ve aboneliğim sona erdi.

Aradan 3 ay gecti ve bana şimdi ;

""175 lira 68 kuruş" borcun var bunu ode yoksa haciz memurlarıyla karşılacaksın." dediler. İcerik olarak da ;

PlayStore'da 18 taksitim olduğu, fatura tutarının 91 lira olduğu soylendi.

Tekrar tekrar hesaplamama rağmen "3 oyunda toplam 6 Taksitim olduğunu goruntuluyorum ve toplam bedeli 50 Lira 21 Kuruş!"

Bunu bana 18 taksitiniz var diyip 91 lira olarak yansıtıyorlar. Surekli bunun yanlış olduğunu bildirmeme rağmen robot gibi "Yok biz boyle goruyoruz. Biz boyle goruntuluyoruz. Yok işte sisteminizde yanlışlık var falan." boyle şeylerle uğraşıyorum.

TTNet'in Dolandırıcılık Ornekleri ;

-16 MBPS destekliyor altyapınız derler. İlk ay 16 kullanırsınız sonra ki aylarda bağlantınız surekli kopmaya başlar. Ararsınız ; "Aa, altyapınız 15.5 destekliyormuş." derler ve hızınızı 8 MBPS'e kadar duşururler.

16 Parasına 8 kullanırsınız.

-Hattınızın 2 faturası gecikir ; Normalde 40 gun olması gereken bekleme suresi 21. gununde son bulur ve hattınız kapanır. Hat acma kapama bedeli olarak 28 TL gibi faiş bir fiyatla karşılaşırsınız.

-Muşteri temsilcileri daima ilgisizdir. Hicbirisi internetten anlamaz. Onlerindeki PDF dosyalara bakarak işlem yapar ve sizi somurmek icin firma adına elinden gelen her şeyi yapar.

-Sokağınızın 5 metre ilerisinde fiber vardır fakat siz bundan kattiyen faydalanamazsınız. Etrafınızdaki sanayi, lokanta, taksi durağı hatta ve hatta hurdacılar bile faydalanız ama siz asla.

-Arıza kaydı bırakırsınız gelir ankastreyi soker giderler. Arıza ankastrede derler modemi bozuk cıkar, kablosu kopuktur, ana bağlantıya su kacmıştır vs.

-Aldığınız urunlerin fiyatları diğer firmaların neredeyse 2 katıdır.

-Kampanya adı altında aldığınız urun icin 24 aylık taahhutname imzalarsınız. 24. ay bittiği an kampanyasız bir fatura gelir. Normalde 60 TL ise ay sonu 180 TL'dir o fatura ve sizi hemen ararlar "Yaa kanka senin taahhutname bitmiş gel şunu bi' yenileyelim." diye.

-İnternetin kalitesizliği, bağlantı sıkıntıları, sacma sapan durduk yere TTNET logosunun zırt pırt cıkması ve daha bir suru şey.

Diyeceğim şu ki eğer Taahhutnamesi az kalan arkadaşlar kendilerine yeni bir firma arasın. Şu an Superonline kullanıyorum, TTNET'in 20 katı daha iyi belki. TTNet'den once Dsmile-Net kullanırdım. Allah yukarıda şahidim ki "1" kere koptuğunu bilmem. Millet internetim kopuyor diyince "Ulan bu dandik firmada net gitmiyor bunlarda nasıl gidiyor?" derdim.

TTNET bugun sıkıntı cıkartmasa ertesi gun kesin cıkartıyor. Parası olan olmayan taahhutnamesi bitince hemen iptal etsin kafası rahat olsun.

Bu bir karalama kampanyası falan değil. Resmi soygunun yazılara dokulmuş hali. Ha, isterseniz karalama kampanyası olarak da gorebilirsiniz sıkıntı yok. İleride sizde anlarsınız işkenceyi.