Merhaba arkadaşlar. Bugun sabaha karşı saat 3 civarlarında @moneydad tahir arkadaşımla tw'den vdsde render ayarlarını karıştırıyorduk bişiyleri ayarlamaya calışıyorduk. O sırada vdsnin bağlantısı 2-3 kere koptu. Tekrar girdiğimde acık programların kapatıldığını gordum. Hemen bir .txt dosyası acıp sen kimsin yazdım. Benimle resmen dalga gecer gibi işim var yarım saat vds de dur falan yazdı. Gene aynı şekilde sen kimsin nasıl girdin falan diye sorarken bişiyler denerken girdiğini ve sahur vakti biraz eğleniyim dediğini gordum. Bir o giriyor bir ben. En sonunda savcılığa gideceğimi soyleyince iyi tamam cıkıyorum diyip bide trip atarak vdsden cıktı. 2-3 tane iceriğim tabikide gozuktu o sırada. Emirhost'la hemen iletişime gectim.
Emirhost'un sahibi İbrahimle konuştum whatshapptan. Şunu oğrendim. Her muşterisine vdsleri kurduğunda tek şifreyle teslim ediyormuş ve bunu tabikide bana soylemedi. Bende random bir şifre zannedip ellemedim. Sayı harf sayı harf şeklindeydi pekde dikkat etmedim şifreye sağlıklı diye. Aklı sıra cakalın biri deneye deneye bu şekilde olan vdslere girmeye calışmış ve benimkide denk gelmiş. Kim bilir başka kimlerin vdssine girmiştir.
Bu adamın ip adresini istedim İbrahimden. Bana bunun ip adreslerini tutan programın olmadığını soyledi. Bana biraz garip geldi. Koca sunucuya kimin girip kimin cıktığını bilinmemesi kafamı karıştırdı. Bu işi yapan diğer host şirketlerinin sahipleri veya bunu bilenlerden yardımcı olmalarını ve bu cakalın bu forumdan olup olmadığını bulmak ıstıyorum. İp adresini bu arkadaşın nasıl bulabılırız. Saat aralığı belli. Benim ip'm dışında sadece başka bir tane ip. Nasıl bulabiliriiz?
Emirhost'tan aldığım VDS'ye Giren Kişi!
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Emirhost'tan aldığım VDS'ye Giren Kişi!