Firar
Ufak bir suctan hapse duşen Temel'in koğuş arkadaşı sık sık hastalanmakta haftada bir doktora gitmektedir.Adamın doktordan her gelişinde bir uzvu kesilmektedir.Bir gun bacağı,sonra kolu,eli...Son gelişinde Temel koğuş arkadaşının kulağına eğilir manalı bir guluşle: -Uy!Hemşerim sanmaki anlamayrum,bağa oyle geliyoki galiba sen kısım kısım firar edeysun
İşaret
Balığa cıkacak olan Lazlar konuşuyorlarmış :
- Dun balık avladığımız yeri işaretledin mi ?
- Evet kayığa işaret koydum
- Aptal! Ya bugun başka kayıkla balığa cıkarsak ?!
Paca
Adamın biri Karadeniz'i gezerken bakmış bir koyde butun koyunlar uc bacaklı. Merak etmiş ve arabasından inip cobana sormuş niye koyunlar boyle diye. Bunun uzerine coban :
- Canımız her paca istediğinde koca koyunu kesecek değildik herhalde...
Yassı Tavuk
Karadeniz'i gezen bir adam yolda aniden onune cıkan tavuğu ezmiş. Hayvanı ezdiği icin uzuntu duymuş ve gidip sahibine en azından parasını vermek istemiş. Almış tavuğu ve hemen oradaki koye gitmiş. Elindeki tavukla kahveden iceri girmiş ve :
- Afedersiniz; ben hemen koy dışında bu tavuğu ezdim. Sahibini arıyorum, en azından parasını vereyim diye. Acaba bu tavuğun sahibi kim ? Bunun uzerine hep beraber tavuğa bakan Lazlar :
- Hemşerim sen yanlış geldin. Bizim koyde boyle yassı tavuk bulunmaz.
Boyacı Laz
Laza karayollarını boyama işi vermişler. Laz başlamış calışmaya. İlk gun tam 200 metre boyamış. İkinci gun 100 metre, ucuncu gun 50 metre. Artık dorduncu gun 10 metre boyayınca amiri Lazı cağırmış:
- Hayırdır evladım iyi calışıyordun ?
- Ben yine iyi calışıyorum
- İyi ama dun 50 metre bugun de 10 metre boyamışsın.
- E... haliyle. İlk gunlerde boya kovasına gidip gelmek kolaydı, sonraları cok vakit almaya basladı
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- 3-4 fıkra