Bir gun Temel, Idris ve kayserili arkadaslari felekten bir gun calmak uzere kari aramaya baslarlar ve uc tane bulurlar. Fakat aralarinda hangisine kim atlayacak tartismasi yasanir en sonunda akilli Temel bir cozum yolu bulur ve der ki; "iyisimi karanlik bir odaya atalim bu karilari herkes yakaladigina atlasin!" Digerleri de onaylar!

Bes dakika sonra Kayserili isigi yakar ve " Organize olalim beyler" der ardindan isigi yine sondurur! On dakika sonra kayserili yine isigi yakar ve" Olmuyor ama beyler organize olalim" der ve yine isigi sondurur ama yarim saat sonra artik dayanamaz isigi yakar ve bagirir; "Mina koyim organize olun dedik! Mikecegimiz bir dot, yedigimiz *arragin haddi hesabi yok!!!"

Cocuk okula gelir, tabii bizimki ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar

-oğlum ne oldu sana?,

-Babam dovmiştir.

Hoca sorar:

-Niye oğlum?

-Valla bilmiyom hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali'den ses cikmiy Veli uyudun mi, e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda geliy beni doviy.

Bunun uzerine hoca, bak Sehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazimdir der. Sehmus kafa sallar eve gider, ertesi gun okulda Sehmus daha fena dovulmus olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanina ;

-Sehmus ne oldi kim yapti,der. Sehmus:

-Bubam yapmistir.

-Niye Sehmus ne oldi? Sehmus anlatir:

-Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali' den ses cikmiy Veli uyudun mi e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Seyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim

Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim...

Kars tren garinda Istanbul'a hareket etmek uzere Dogu Ekspresi hazir beklemektedir.

Kayseri'li is icin geldigi Kars'tan donmek uzere trene biner ve kompartmanini bulur.

Iceride iki tane 45-50 yaslarinda adam ve birde 20 yaslarinda genc vardir.

-"Selamun Aleykum" diyerek Kayseri'li iceri girer.Icerdekiler;

-"Aleykum Selam" derler.

Kayseri'li yerine oturur ve bir sure sonra tren hareket eder.Yolculugun basinda hic kimse konusmamaktadir.Yalniz genc cocuk biraz sikintilidir.Orta yaslilardan birisi cocugun bu halini gorur ve laf atar.

-"Hayrola genc senin bir derdin mi var?"

Cocuk dayanamaz baslar anlatmaya:

-"Ya abi ben Istanbul Universitesinde ogrenciyim.Yari yil tatili icin koyume geldim. Zavalli anam beni okutabilmek icin kotu yola dusmus. Kadini o halde gorunce cok canim sıkıldı. Uzuldum" der. Bu sefer soruyu soran adam cocugu teselli etmek icin soze baslar.

-"Bak aslanim ananla iftihar et kadincagiz seni okutabilmek icin nelere katlaniyor. Ben falanca yerin genel muduruyum. Anacigim beni okutabilmek icin her gece pavyonlarda konsomatrislik yapardi. Uzulme" der.B u sefer oteki orta yasli adam lafa karisir.

-"Yavrum gordun iste analik hakki odenmez. Beyefendi dogru soyluyor ben ki filanca sirketin patronuyum anam beni okutabilmek icin her gece kendini satardi. Bosver" der.

Tabiki Kayseri'nin de konusmasi lazim. Elini cebine atar ve bir uzun Samsun paketi cikartir. Digerlerine ikram ederek soyle der:

-"Yakin lan or***u cocuklari birer tane...."

Temel bara gitmis. Yanindaki kadinla sohbet ederken kadin:

- "Ben lezbiyenim" demis.

Temel lezbiyenin ne oldugunu sorunca kadin:

- "Ben yalnizca kadinlarla beraber olurum" demis.Temel' in hosuna gitmis.

- "Pen ta sizin cibu lezbiyenum" demis.