"Merhaba.. karım ve ben şu an size cevap veremiyoruz... ama numaranızı bırakırsanız işimiz biter bitmez sizi ararız.."
"Merhaba..Ben John...Telefon şirketinden arıyorsan, faturanızı odedim merak etme... Anne Baba eğer sizseniz, bana acilen para gonderin.. Yatırım danışmanım eğer arayan sensen, bana yeteri kadar para gondermemişsin.. Erkek arkadaşlarımdan biriysen, bana borcun var hala paramı vermedin.. Kız arkadaşlarımdan biriysen, hic endişelenme bende para bol"
"Merhaba.. ben şu anda evde diilim ama telesekreterim evde, benim yerime onunla konuşun..şimdi size biiip diycek"
"Merhaba, ben David'in telesekreteriyim siz kimsiniz??"
"Merhaba.. mesaj bırakırsanız sizi ararım.. "seksi" bir mesaj bırakırsanız, sizi HEMEN ararım"
"Merhaba!!! John'un telesekreteri bozuldu.. ben buzdolabıyım..."
"Merhaba.. bu konuşan bir makinedir.. ben mesajları anlayabilirim.. sahiplerim cok temiz insanlardır, evimiz cok zevkli doşenmiştir.. Bir suru yardım kurumuna bağışta bulunmuşlardır.. hey hala ordaysanız mesaj bırakın, onlar sizi geri arıycak kadar naziktirler"
"Bu bir telesekreter değildir.. bu bir telepatik duşunce okuma makinesidir. Bip sesinden sonra adınızı, neden aradığınızı ve numaranızı duşunun, ben de sizi aramayı duşunecem"
"Merhaba.. buyuk ihtimalle evdeyim, ama hoşlanmadığım birinin aramasından korkuyorum.. Mesajınızı bırakın, size geri donmezsem demek ki o korktuğum sizsiniz"
"Merhaba.. ben George!! şu anda size cevap veremiyorum.. mesajınızı bırakın, ben size geri donene kadar telefonun başından ayrılmayın"
"Lutfen sinyalden sonra mesajınızı bırakın.. yine de sessiz kalma hakkınız var.. cunku soylediğiniz her şey kaydedilecek ve aleyhinize delil olarak kullanılacaktır..."
"Merhaba!! Biz Jim ve Sonya'yız.. şu anda telefonu acamıyoruz, cunku yapmayı cok sevdiğimiz bişeyle meşguluz... Sonya'nın tarzı yukarı aşağı, benim tarzım soldan sağa ve yavaş yavaş... Neyse siz mesajınızı bırakın, biz dişimizi fırcalamayı bitirince sizi ararız.."
Daha once verildi ise affola
Beğenirseniz lutfen +rep