benim merak ettiğim bi soru var. bu eleman bi avukatla anlaşıp, " kardeş bak bana başta sorun cıkarmadılar desteği verdiler senelerce bunun uzerinden ben odeme yaptım ama sonrasında kendilerince gerekce uretip her şeyi iptal ettiler ve 5 yılı tek tek cezalandırdılar faiziyle, burada bi yanlış yok mu? " demiş olsa, avukat bu adamın hakkını savunamaz mıydı?
hayır cunku hangi acıdan bakarsam bakayım tamamen sacmalık arkadaş. varsa ortada sorun en başında yaparsın incelemeni desteği vermezsin. ama sen adama desteği verip yıllarca bu destekten yararlanmasını sağlayıp sonrasında bi bahane bulup tum bu desteği iptal edip en başından sonuna dek ayrı ayrı cezalandırmalar faizler şunlar bunlar uygularsan, boyle bi duzenin neresinde mantık bulunabilir? ya işini duzgun yaparsın araştırmanı yapıp hic destek vermezsin ya da verdiysen bunu keyfince geri cekmez adamı 5 yıl uzerinden tekrar tekrar borclandırmazsın.
bu adama destek vermemiş olsalar normal bi şekilde vergisini odese belkli cebinden extra maksimum 20-30 bin cıkacakken şimdi 160k vergi odemiş cocuk. yazık değil mi? duşman vatandaşı falan mı bu, nasıl bi yaptırımdır bu.
edit. ayrıca şunu merak ediyorum. bu cezalandırmaya imza atanları yani bu sureci yonetenleri ayrı ayrı mahkemeye verip haklarında maddi manevi tazminat davası acamaz mı bu cocuk? yoksa direkt " maliyeyi " mi mahkemeye verebiliyor.
Dora Ozsoy 160 bin tl vergi borcunu odemiş ancak
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Dora Ozsoy 160 bin tl vergi borcunu odemiş ancak