Merhaba arkadaşlar,

Bu bolumde sacede okuyarak değil paylaşarak bulunmak istedim. Her okuduğumda beni gulduren bir fıkrayı aşağıda sizinle paylaşıyorum.

Hepinize iyi akşamlar,

-------------------------------------------

*Cok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir devekuşuyla bara girmiş, herkes şaşkın falan ooole adama bakıyolar, adam bara yanaşmış... *
- "Barmen bana bi viski, ona da buyuk bi bardak su."
Barmen talepleri yerine getirmiş, bi tek, iki tek, saatler ilerlemiş, adam:
- "Hesap lutfen!" demiş.
Barmen hesap pusulasını uzatmış, adam elini cebine atmış, parayı cıkartmış, tam hesapla aynı. Ertesi gece adamımız geri gelmiş, yanında tabii devekuşu da var.
—Barmen bana bi viski, ona da buyuk bi bardak su."
Barmen istediklerini vermiş, bi tek iki tek, saat gec olmuş, adam hesabı istemiş, barmen hesabı gostermiş. Adamımız elini cebine atmış, cıkartmış, tam hesap miktarı. Barmen şaşkın
ama nafile. Birkac gece sonra adamımız devekuşuyla beraber geri gelmiş. Barmenin ici icini yiyo. Adam:
- "Bana bi viski, ona da su ver."
Barmen emre amade, yerine getirmiş, gece ilerlemiş, adamımız hesabı istemiş, barmen bol kusuratlı sacma sapan bi miktarı hesap olarak adama vermiş. Adam elini cebine atmış,
cıkartmış, yine tam hesap. Barmen oynatmak uzere. Dayanamamış:
- "Beyfendi bi suredir barımıza gelip gidiyorsunuz, kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum, yoksa kafayı yiycem. Her gece cebinizden cıkan para hesapla kuruşu kuruşuna aynı oluyo. Bunu nasıl başarıyorsunuz?"
Adamımız gulumsemiş:
- "Bi gun karşıma bi cin cıktı, uc dileğimi sordu. İlk olarak; karizmatik ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim. İkinci dileğimde, ne almak istersem isteyim, elimi cebime attığımda parası aynen cebimden cıksın istedim."
Barmen:
- "Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?"
Adamımız:
- "Onu hic sorma, son dileğim; beni hic bırakmıycak uzun bacaklı bi pilicti.
Yanlış anladı şerreffsizz."