Bir sure uzerinde calıştığım spinner sistemini sizlere ucretsiz sunuyorum. Buradan siteye ulaşa bilirsiniz : Code Cloude
Sistem makale icinde bulunan herhangi bir soz veya cumleyi bulup eş anlamlı diğer soz veya cumle ile değiştiriyor. Değiştirilen alanlar kalın olarak belirtiliyor bunun sayesinde değiştirilen sozleri kolaylıkla bulup o cumleyi yeniden okuyabilirsiniz. Yanlış olan kısımları ve s. duzenlemek daha kolay oluyor bu sayede. Birde sistemde "Kelime koruma" ozelliği de var, yani mesela "SEO" kelimesini "Search Engine Optimization" olarak değiştiriyor sistem, ama siz "SEO" kelimesini korumak isterseniz "Korumak istediğiniz soz," alanına ekleye bilirsiniz. Birden fazla soz korumak isterseniz virgun ile ayırarak ekleye bilirsiniz

NOT : Kodlaması icin gercekten baya zaman harcadım, bazı kısımlarda mantığı felan cozmek cok zordu. Buna rağmen kodlamadan sonra sisteme 200 e yakın veya daha fazla soz ekledim. Eğer bize yardım etmek ve kendiniz icin kullanışlı bir sistem olmasını istiyorsanız "Bence sistem geliştirilmeli" butonuna tıklayın. Orada yazılanları okuduktan sonra anlayacaksınız zaten.

Şimdiden destek olan ve kullanan herkese teşekkurler